maggie85
Mama M.
pst, ciiiicho, ja też tak słyszałam że na odwrót sny się tłumaczy.... ale nadzieje mieć można hihi, że wyjdą nam śliczne dziewczynki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie wczoraj sie snilo, ze urodzilam juz. Sam porod mi sie nie snil, ale tuz po. Wiedzialam, ze dopiero co urodzilam, nie widzialam dziecka. Polozna kazala mi isc do lazienki sie umyc (lazienka byla dwa pietra nizej ;-)) jak tam doszlam to zobaczylam, ze na brodawkach i na opuszkach palcow mam biale kropelki... Przyszla polozna i powiedziala, ze to POKARM ze niektore kobiety produkuja rowniez przez palce i powinnam sie cieszyc, bo to odciazenie dla piersi. Ale ze po jakims czasie przejdzie. I tu sie obudzilam.