reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

pst, ciiiicho, ja też tak słyszałam że na odwrót sny się tłumaczy.... ale nadzieje mieć można hihi, że wyjdą nam śliczne dziewczynki ;-)

reklama
a mnie wczoraj sie snilo, ze urodzilam juz. Sam porod mi sie nie snil, ale tuz po. Wiedzialam, ze dopiero co urodzilam, nie widzialam dziecka. Polozna kazala mi isc do lazienki sie umyc (lazienka byla dwa pietra nizej ;-)) jak tam doszlam to zobaczylam, ze na brodawkach i na opuszkach palcow mam biale kropelki... Przyszla polozna i powiedziala, ze to POKARM :angry: ze niektore kobiety produkuja rowniez przez palce i powinnam sie cieszyc, bo to odciazenie dla piersi. Ale ze po jakims czasie przejdzie. I tu sie obudzilam.

Ale wariactwo, zamiast butelki, palca bym dziecku dawala do possania ;-)
Zaluje tylko, ze nie udalo mi sie zobaczyc dziecka.... :confused:

Ja przyznam ze nie ma takich porodowych snow
Tylko na poczatku ciazy mi sie sniolo ze jechalam juz z dzieckiem i wszyscy mowili jaki ladny chlopczyk :-)
Mam nadzieje ze sie sprawdzi:tak:

Wilwia moja siostra ma corke Liwie i to bardzo madra dziewczynka
Chociaz ludzie bardzo czesto myla jej imie z Oliwia

mi sie ostatnio snilo ze jestem na wizycie u gin i siedze na fotelu a gin mowi ze mi macica od ostatniej wizyty nie urosla i ze to niedobrze, potem kazala mi sie polozyc na kozetce zeby zrobic usg ale sie obudzilam.
na nastepny dzien mialam umowiona wizyte i na szczescie sen sie nie sprawdzil ale byl tak realistyczny ze jak siadalam na fotelu na prawdziwej wizycie to mialam wrazenie ze juz tu dzisiaj raz bylam - to bylo jak jakies dejawu - nie wiem jak to sie pisze ale chyba wiecie o co mi chodzi

a mnie wczoraj sie snilo, ze urodzilam juz. Sam porod mi sie nie snil, ale tuz po. Wiedzialam, ze dopiero co urodzilam, nie widzialam dziecka. Polozna kazala mi isc do lazienki sie umyc (lazienka byla dwa pietra nizej ;-)) jak tam doszlam to zobaczylam, ze na brodawkach i na opuszkach palcow mam biale kropelki... Przyszla polozna i powiedziala, ze to POKARM :angry: ze niektore kobiety produkuja rowniez przez palce i powinnam sie cieszyc, bo to odciazenie dla piersi. Ale ze po jakims czasie przejdzie. I tu sie obudzilam.

oj usmiałąm się :-D:-D:-D

A mi dzis dla odminay przysnilo sie ze urodzilam coreczke :-)
Moja Paulinka byla by szczesliwa woli siostre:-D

mi się dziś różności śniły i podróż pociągiem i jakieś jezioro(chodziłam po pas w ubraniu) erotyka tez tylko wychodzi że hm...damsko damska:szok::-D

reklama
no ja w sumie tez dzis erotyke mialam w snie ale jak sie obudzilam to mi przeszlo, tak ze moj mis ciagle niezadowolony
moze i nadejdzie czas ze bede latwiejsza;-)

Do góry