reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

Z imieniem trdny orzech do zgryzienia, to co nam się podoba, nie musi podobać się innym. Dochodzi jeszcze to,że jak się zawoła dziecko, to pól piaskownicy się odwróci.Ja mam jeszcze inną uwagę, prację w szkole i wiem jakie dzieci bywają wredne, wiem wynoszą to z domu, ale może być tak jak z rudymi włosami Ani z Zielonego Wzgórza.

reklama
u sąsiadów na przeciwko jest pies rasy york Iga(tak nazywa się też moja sąsiadka:tak:)
a alejkę dalej biega długowłosa wyglądająca na labradora Maja:wściekła/y: i weź tu dziecko nazwij:wściekła/y:

No wlasnie bo mnie nawet Maksymilian, maks mi sie podoba ale u sasiadow pies i to taki ktorego nie lubie. Chcialam tez Marysia ale wredna sasiadke taka mam cale zycie by mi sie kojarzylo

do tego też gust rodziców a dobro dziecka to też różnie ja na zawsze zapamiętam kolegę z liceum, zawsze przedstawiał Michał więc na początku nikt się nie kapnął ale po paru tygodniach jak się poznaliśmy dziwiło nas jedno imię na liście i w końcu dowiedzieliśmy się że to on a mianowicie rodzice nazwali go MŚCISŁAW co w połączeniu z takim dość historycznym nazwiskiem i 190 wzrostu robiło wrażenie nikt nic nie mówił bo trochę dojrzalsi byliśmy ale on musiał przez to imię trochę się nacierpieć w dzieciństwie że kłamał i ukrywał prawdzie:tak:

Ja mam w rodzinie męża Natana i fajny z niego facet i jest Natan a siostrę ma Natakię :baffled:

Co do imienia to to jest zawsze ryzyko - moja siostra (rodzona) ma na imie Ada i jak była mała to sie dzieciom przedstawiała Dorotka bo sie wstydziła - choć Adrianna to bardzo ładne imię (tzn, dla mnie) i teraz coraz bardziej popularne, więc cholercia nigdy nie wiadomo. Dlatego ja sie tak zastanawiam nad Kosmą choć podoba mi sie baaardzo

Jestem w ciąży prosze pomuzcie czy ja jestem chora???

I badanie na Toksoplazmoze

Przeciwciała w kl. lgG >250,00 IU/ml
Przeciwciała w kl. lgM 1,340 S/CO

Hehe i ja mam sny erotyki, dziś też :zawstydzona/y: czasem z moim M. ale dziś to z takim co się w nim kiedyś kochałam nieziemsko :-O to dopiero numer... nie wiem skąd się wziął nagle w mojej głowie :angry:

Mi sie dzis snilo ze jestem ksiedzem i ratuje jakas wies przed zatopieniem:szok:Dziwne sny mam w tej ciazy, mogloby mi sie przysnic kogo urodze corke czy synka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mi na samym początku ciąży śniło się że mam w sobie dziewczynkę, mała śliczna i ubrana w czerwoną sukienkę hehe, fajnie by było jak to byłby sen proroczy....

reklama
A ja Maggie slyszalam ze sny sprawdzaja sie na odwrot:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co nie znaczy ze nie zycze ci coreczki, tez bym strasznie chciala;-):-)

Do góry