reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

a ja takie z kosmosu mam sny, przygodowo - sensacyjne ale nie ze w ciazy jestem:no: raczej ze w spadam ze spadochronem, albo ze na jakies wyspie, a to ze uciekam prdzed rekinem, a to ze moja siostra sie zamienia w bialego kota...ale nigdy o dziecku:sorry:

reklama
wiem cos o tym:tak:ale pretensji nie mam do rodzicow, mam jeszcze bardziej wyjatkowa wigilie;-)
Mnie sie dla chlopca podoba wlasciwie jedno: Robert:-)
dla dziewczynki to mam kilka...ale to i tak chlopiec bedzie, takie mam jakies przeczucie silne...

dzisiaj obudziłam sie w nocy z wielkim krzykiem i cała roztrzęsiona:wściekła/y:
sniło mi się ze wychodząc z klatki na podwórko jakis facet złapał mnie za włosy i zaczął bic wielkim młotem i z tego co pamietam strasznie smierdział ....no i sie obudziłam....nigdy wiecej takich snów:wściekła/y::baffled:

Roksana co ty za sny brutalne masz:wściekła/y:
Mnie sie ostatnio erotyka sni, ciekawe dlaczego i w dodatku z mezem:szok::wściekła/y:

erotyczne też mam często, ale nigdy z mężem (właściwie dlaczego - nie wiem); i po przebudzeniu nie pamiętam twarzy jegomościa;-)
roksana - nie zazdroszczę takich snów, brrrr

Witajcie
Ja rowniez mam wybranek imiona dla dzieciaczkow
Jesli bedzie chlopiec to bedzie Bartosz Natomiast dziewczynka bedzie Magdalena
A jesli chodzi o drugie imie to moja corka ma po mnie wiec jesli bedzie chlopak to bedzie mial po tacie Adam

Mnie sie ostatnio erotyka sni, ciekawe dlaczego i w dodatku z mezem:szok::wściekła/y:
mi dokłądnie tak samo :) no ale jeszcze oprócz tego śnią mi się przeróżne osoby które znałąm na różnych etapach mojego życia a z którymi od lat nie miałam kontaktu...a teraz jak byśmy się nie rozstawali takie mamy bliskie relacje - i to całe tłumy, codziennie ktoś inny :)

reklama
Do góry