reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

ja dla chłopca też mam problem jedyne jakie mi się podoba to Areczek a tego już mam:-);-) dziewczynka hm.. 6 lat chciałam Darię a teraz Julię :-D

reklama
Wiecie co? a mnie mąż zmusza do jedzenia. cały czas gdera, ze jem mniej niż sprzed ciąży, a przecież noszę bliźniaki. I ciągle straszy mnie że pojedziemy do teściowej a tam to mnie utuczą.

a propos tuczącej teściowej, tutaj tak jest ( przynajmniej w niektórych rodzinach, że jak urodzi się dziecątko to w czasie połogu matka męża, bądź ktoś z jego rodziny musi gotować dla młodej mamy
Ja nie mam nic przeciwko, będę potrzebowała pomocy przy bliźniakach, ma przyjechać do nas siostra męża

Ania, I Daria i Julia ładne. Ania też jest fajne:). Ja zawsze myslałam o Ani no i na 3 mam Anna:-). A córka może Natalia....Tak mam na 2 imię( no i po babci:-)) przede wszystkim Natalia mi się podoba, nie ważne po kim...O to taki moje typy. Jak bym zapomniała to mi przypomnijcie;-). Czyli u mnie Maks albo Natalka:-). No albo i to i to, bo na jednym nie poprzestaniemy:-) ( Mąż już wie....;-))

My mamy pomysły na imię dla chłopca - Antek, ja co prawda zawsze chciałam mieć synka Kosmę ale młody Kosma brzmi ok, ale jakoś nie wyobrazam sobie dorosłego Pana Kosmy :baffled: więc pewnie będzie Antek ;-) chyba, że to dziewczynka i tu mam zgryz :confused: może Łucja, nie wiem jakoś nic mnie nie przekonuje , a przecież nie mogę mieć dwóch Anielek. A mam przeczucie, że to dziewczynka :baffled:

deli80 jak lekarz Ci powie że z ciążą wszystko jest o to możesz się gimnastykować, są specjalne formy cwiczeń dla ciężarnych a w domu polecają jazdę na rowerku stacjonarnym!

Ja jak poznałam mojego Męża, to doszliśmy do wniosku, że podoba nam się imię Aurelka.No i tak zostanie.Mój Mąż jest przekonany, że to będzie dziewczynka.A jeśli jednak chłopczyk-to będzie Michaś

My po długich pertraktacjach mamy już imiona, ustaliliśmy że chłopcu ja wybieram a dziewczynce M. I tak będziemy mieli Julię Karolinę albo Aleksandra.;-)

Dla dziewczynki Nikola albo Anna.
Dla chlopca typow brak, niestety zadne mi sie nie podoba. A ze maz twierdzi ze i tak bedzie dziewczynka to nie mam sie przejmowac imieniem dla chlopca:wściekła/y:

reklama
Do góry