reklama
Ale mi narobiłyście apetytu!! Taka długa dyskusja o karpatce, a mi dopiero na myśl o parówkach ślinka pociekła - dla mnie niesamowite, bo normalnie lubię ciacho i słodkości - teraz mnie cofa na samą myśl. Najbardziej lubię obiadki :-) Musi by zupa. Koniecznie kwaśna!! Wczoraj kapuśniak, dziś żur - pychota! Zupkę nawet chętnie pochlipuję jeszcze na kolację. A lekarka mi tyle o jogurtach ostatnio mówiła z musli, suszonymi owocami.... Nie mogę się do tego zmusić Rano ewentualnie jakiś twarożek, a wieczorem śliwki suszone żeby pomóc żołądkowi po tych kwasotkach.
aneczka2425
Fanka BB :)
za wcześnie duża różnica jest;-);-);-)
Katarina2308
Polecam książkę :Chłopiec w pasiastej piżamie" John'a Boyne. Smutna książka, ale warto.Ja ją pochłonęłam w 3 godziny...
Katarina2308
Ja z reguły zasypiałam na brzuszku, ale jak się dowiedziałam o ciąży to zaraz tego zaprzestałam.Teraz sypiam na lewym boku choć całą noc to męczące.No i niestety jak ze dwa razy w nocy nie wstanę na siku to mistrzostwo.Ale ostatnio nabawiłam się infekcji dróg moczowych i się boję chodzić bo bardzo boli.Ale dużo herbatki z żurawiny pomaga.No i bez antybiotyku się nie obyło.
megaczka
ja też zrezygnowałam z ulubionego spania na brzuszku na rzecz boczków :-). No i wstaje na siusiu oczywiście ze 3 razy co noc, a jak!
Deli kochana, dzieki za wiadomość o badaniach prenatalnych. Z tym siusiu mam dokładnie tak jak ty. Zachlastać się można! Ale co zrobić. Ale łóżko z wc- dla mnie baomba. Trzeba będzie pomyśleć nad konstrukcją;-).
Deli a co do badan prenatalnych to w którym tyg je miałaś?
Deli a co do badan prenatalnych to w którym tyg je miałaś?
reklama
Nie ma za co. Po to mamy forum, by sobie pomagać.
Miałam je pod koniec 13 tygodnia :-). Lekarka mówiła, że wykonuję się je między 11 a 14 tygodniem, ale najlepiej robić jak najpóźniej, bo więcej widać u dzieciaczka.
U mnie było widać bardzo ładnie serduszko z komorami i zastawki, żołądek, pęcherz moczowy, mózg itp. Badanie trwa około 30 minut, bo badają dzieciaczka z każdej strony.
Nad konstrukcją wc będę myśleć jak już będę mieć to ci wyśle .
Miałam je pod koniec 13 tygodnia :-). Lekarka mówiła, że wykonuję się je między 11 a 14 tygodniem, ale najlepiej robić jak najpóźniej, bo więcej widać u dzieciaczka.
U mnie było widać bardzo ładnie serduszko z komorami i zastawki, żołądek, pęcherz moczowy, mózg itp. Badanie trwa około 30 minut, bo badają dzieciaczka z każdej strony.
Nad konstrukcją wc będę myśleć jak już będę mieć to ci wyśle .