reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Mysle że bedziesz wiedziała po prostu zrobi Ci sie nagla mokro.Mi jak zaczeły wyciekac to cos mi leciało po nogach i to siusiu nie było.Pozatym mają specyficzny zapach do niczego nie dający sie porównac.

No to ja jeszcze pomęcze z tymi wodami skad wiadomo jakiego są koloru jesli poleca na spodnie, dywan albo coś w tym stylu? :confused::baffled::sorry2:
Tak czy siak, muszą przelecieć przez majty :-D a tam pewnie będzie widać :tak:
A z drugiej strony jak już odejdą to trzeba się i tak szykować do szpitala bez względu na to jaki maja kolor :-)

ANIASO może wkładka rozwiąże problem - tym bardziej, że do takiej "przemoczonej" mogą przyłożyć papiere lakmusowy (czy jakiś tam:baffled:) i sprawdzić czy to są wody

ale jak ja im przez telefon to powiem :confused: nawet po angielsku nie wiem jak jest papierek lakmusowy a co dopiero po duńsku jakbym chciała kupić na własną rękę:baffled::-( a wkłądki to jest jakies rozwiazanie trzeba bedzie sie zaopatrzec :blink:

ANIASO ja miałam na myśli, że jak Cię coś zaniepokoi na wkładce to możesz z nią pojechać do szpitala czy coś - nie żebyś sama sprawdzała. Ale przynajmniej kolor będziesz mogła ocenić - bo wiadomo, że jak przeźroczyste to spoko ale przy zielonych to trzeba biegiem do szpitala.

reklama
powiem szczerze, że ja noszę wkładki od początku ciąży - właśnie po to, by w razie czego mieć "czarne na białym" (a raczej: czerwone) do pokazania lekarzowi (jakoś lepiej mi pokazać wkładkę niż gatki);-)

Do góry