reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

reklama
Mysle że bedziesz wiedziała po prostu zrobi Ci sie nagla mokro.Mi jak zaczeły wyciekac to cos mi leciało po nogach i to siusiu nie było.Pozatym mają specyficzny zapach do niczego nie dający sie porównac.

No to ja jeszcze pomęcze z tymi wodami skad wiadomo jakiego są koloru jesli poleca na spodnie, dywan albo coś w tym stylu? :confused::baffled::sorry2:
Tak czy siak, muszą przelecieć przez majty :-D a tam pewnie będzie widać :tak:
A z drugiej strony jak już odejdą to trzeba się i tak szykować do szpitala bez względu na to jaki maja kolor :-)

ANIASO może wkładka rozwiąże problem - tym bardziej, że do takiej "przemoczonej" mogą przyłożyć papiere lakmusowy (czy jakiś tam:baffled:) i sprawdzić czy to są wody

ale jak ja im przez telefon to powiem :confused: nawet po angielsku nie wiem jak jest papierek lakmusowy a co dopiero po duńsku jakbym chciała kupić na własną rękę:baffled::-( a wkłądki to jest jakies rozwiazanie trzeba bedzie sie zaopatrzec :blink:

ANIASO ja miałam na myśli, że jak Cię coś zaniepokoi na wkładce to możesz z nią pojechać do szpitala czy coś - nie żebyś sama sprawdzała. Ale przynajmniej kolor będziesz mogła ocenić - bo wiadomo, że jak przeźroczyste to spoko ale przy zielonych to trzeba biegiem do szpitala.

reklama
powiem szczerze, że ja noszę wkładki od początku ciąży - właśnie po to, by w razie czego mieć "czarne na białym" (a raczej: czerwone) do pokazania lekarzowi (jakoś lepiej mi pokazać wkładkę niż gatki);-)

Do góry