reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

No ja przynajmniej wiem ze poza połozną i lekarzem gołej d...y nikt nie bedzie oglądac.Sale 4 osobowe i kazde łóżko ma specjalną zasłone.Pozatym odwiedzac wolno dopiero po 15 a od rana to tylko tatusiowie mogą siedziec od 9 do 13 i potem od 15 do 21.

reklama
Dziewczny piszecie o odejsciu wod plodowych mi sie zawsze wydawalo ze jak odejda to chlusnie z nas woda i nie sposob bedzie tego przeoczyc.......

no, mnie też... i jeszcze się dowiedziałam od pielęgniarki "mojego" szpitala, że dyrek na obchodzie ma gdzieś czy w sali są jacyś odwiedzający czy też nie, wpada znienacka, maca brzuchy i zagląda w te wkładki - to się nazywa poszanowanie kobiety w popłogu cholera:no: i oczywiście już się tym martwię...

Zawsze masz prawo poprosić, żeby osoby postronne wyszły. U nas lekarze i reszta personelu bardzo taktowna na całe szczęście. Na czas obchodu tatusiowie nawet są wypraszani mimo sal dwu i trzy osobowych...

Zawsze masz prawo poprosić, żeby osoby postronne wyszły. U nas lekarze i reszta personelu bardzo taktowna na całe szczęście. Na czas obchodu tatusiowie nawet są wypraszani mimo sal dwu i trzy osobowych...
u nas na obchodzie tylko położnice maja byc na sali,sale sąraczej malutkie dwu lub trzyosobowe no chyba,ze teraz sie coś pozmieniało,bo ja u nas ostatnio rodziłam 7 lat temu

A ja 6 lat temu rodzilam,ale w tamtym roku kolezanka rodzila w tym szpitalu co ja zamierzam....i tez nikogo nie ma z odwiedzajacych przy wizycie lekarskiej....i raczej tak powinno byc :tak:

reklama
Mnie też ten temat przeraża, bo z natury wstydliwa jestem. Dlatego tak mi zależy, żeby rodzić w Wejherowie. Tam będę miała salę dla siebie i nikogo nie będę musiała prosić o poszanowanie mojej godności.
A propo to jest na to przepis. Jak się nie mylę jest taki zapis w Karcie Praw Pacjenta.

o mam:
Pacjent w zakładzie opieki zdrowotnej ma prawo do:
5. intymności i poszanowania godności w czasie udzielania świadczeń zdrowotnych

Do góry