reklama
nooo odpukac nie, ale mam uwazac i obserwowac jak sie nie zmieni sytuacja znow do szpitala bo to naprawde wyglada jak woda ani zapachu ani koloru i czysta woda jakbym siusiala ze tak powiem tyle ze siuski zolte i dzis sie znow leje zobacze za 2 dni powinno byc lepiej a jak nie to znowu by sprawdzic poziom itp
andariel
mama super dwójki :]
my następną wizytę mamy 6 lipca
no wlasnie... u dentysty fotel ruchomy a u gina??? nie moga wymyslic takiego ustrojstwa co wystarczy usiasc a potem guziczkami siup siup i znajdujemy sie w pozycji do badania i siup siup mozemy zejsc???
ja mam wieksze problemy zeby z tego fotela zejsc... jutro mam wizyte...
u mojego ginekologa taki ruchomy automatyczny fotel jest ;-)))) super wygoda, trzeba przyznac
Mewa29
mama Adama
ja mam nastepna wizyte na 1.07, tak jak Deli,
ale moge liczyc tylko na mierzenie cisnienia i linijka brzucha
na ginekologiczne nie licze bo tu takich sie nie robi na wizycie,
troche sie obawiam bo jak bylam w PL w 23 tyg to okazalo sie ze mam za krotka szyjke macicy, to teraz pewnie jescze krotsza jest, a moze nawet rozwarta ale przeciez sobie sama nie zbadam....:-(
na ginekologiczne nie licze bo tu takich sie nie robi na wizycie,
troche sie obawiam bo jak bylam w PL w 23 tyg to okazalo sie ze mam za krotka szyjke macicy, to teraz pewnie jescze krotsza jest, a moze nawet rozwarta ale przeciez sobie sama nie zbadam....:-(
_karincia_
Fanka BB :)
Ja tez ginekologiczne badanie miałam tylko na samym początkuja mam nastepna wizyte na 1.07, tak jak Deli,
na ginekologiczne nie licze bo tu takich sie nie robi na wizycie,.:-(
Ja tez ginekologiczne badanie miałam tylko na samym początku
kurcze, to ja mam ginekologiczne na fotelu na kazdej wizycie i USG tez...
reklama