reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

No w koncu Kroptusiu. Czytalam na staraczkach ze do szpitala wczoraj pojechaas i czekalam na info od ciebie. Ciesze sie ze to jednak nie wody i dobrze ze nas tu poinformowalas co i jak:tak::tak:

reklama
nooo odpukac nie, ale mam uwazac i obserwowac jak sie nie zmieni sytuacja znow do szpitala bo to naprawde wyglada jak woda ani zapachu ani koloru i czysta woda jakbym siusiala ze tak powiem tyle ze siuski zolte i dzis sie znow leje zobacze za 2 dni powinno byc lepiej a jak nie to znowu by sprawdzic poziom itp

no wlasnie... u dentysty fotel ruchomy a u gina??? nie moga wymyslic takiego ustrojstwa co wystarczy usiasc a potem guziczkami siup siup i znajdujemy sie w pozycji do badania i siup siup mozemy zejsc???
ja mam wieksze problemy zeby z tego fotela zejsc...:baffled: jutro mam wizyte...

u mojego ginekologa taki ruchomy automatyczny fotel jest ;-)))) super wygoda, trzeba przyznac

ja mam nastepna wizyte na 1.07, tak jak Deli,
ale moge liczyc tylko na mierzenie cisnienia i linijka brzucha

na ginekologiczne nie licze bo tu takich sie nie robi na wizycie,

troche sie obawiam bo jak bylam w PL w 23 tyg to okazalo sie ze mam za krotka szyjke macicy, to teraz pewnie jescze krotsza jest, a moze nawet rozwarta ale przeciez sobie sama nie zbadam....:-(

reklama
Do góry