andariel
mama super dwójki :]
fakt, w Orsayu i Camaieu można trafić ładne, niedrogie i pasujące na brzuszkową figurkę bluzki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIEWCZYNY CZYTALYSCIE JUZ TEN TEKST?TEN MIESIAC CO PRAWDA JUZ ZA NAMI ALE SAMA OPOWIESC WZRUSZA...;
)
5. miesiąc - kopię, kopię!
Udało mi się nawiązać kontakt z mamą! Hura! Zaczynałem już wątpić, że to możliwe. Kopałem, kopałem i nic. Aż któregoś dnia źle wyliczyłem zakręt i z całym impetem moich 30 deko uderzyłem w ścianę macicy. I wtedy mama... poklepała się w to miejsce. Odpuknąłem jej. A ona się rozpłakała! Normalnie mnie zamurowało. Ach, te kobiety... Od tamtej pory coś się między nami zmieniło. Zaczęła do mnie mówić! Nazywa mnie swoim Groszkiem. Często mnie głaszcze. A ja to uwielbiam! Do tej pory słyszałem tylko bulgotania z brzucha mamy. Teraz stopniowo zaczyna do mnie docierać coraz więcej dźwięków. Najmilszy jest głos mamy. Taki ciepły... Słów wprawdzie jeszcze nie rozumiem, ale wyczuwam, kiedy mówi do mnie, a kiedy do taty. Nie znoszę, jak się kłócą. Oboje wtedy krzyczą. Najchętniej gdzieś bym się schował, ale gdzie? Kulę się w sobie i czekam, aż im przejdzie. Na szczęście zawsze się godzą. A jak się przytulają, to robi mi się tak błogo jak w niebie. Wczoraj byliśmy wszyscy u miłego pana doktora. Zdaje się, że próbowali mnie podejrzeć
dziekuje baaardzoPoprawione:-);-)
dziewczyny tak ku przestrodze - doszły do mnie te koszulki, są ładne i dobrej jakości bawełny, ale... jeśli któraś z Was nosiła dotąd małą S, niech nie zamawia sobie M, tak jak ja zrobiłam... są jednak stanowczo za obszerne i czuję się jak w worku:/ co prawda lepiej mieć ciut obszerniejszą (jak będzie pielucha w szpitalu), żeby się nie odznaczało wszystko spod spodu, ale bez przesady;