reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Z tego właśnie powodu nie zamówiłam ich sobie, chociaż bardzo mi się podobały jak mi wkleiłaś linki :)
Tylko nie znalazłam jeszcze sklepu z tanimi koszulami, a 100 nie dam ;/, bo i tak w tym chodzić nie będe po porodzie :p

andariel trzymam kciuki, by w praniu się troszkę zbiegły :)

reklama
własnie się wczoraj okazało że zostawiłam na 99% tę bluzkę w holetu!!!!!!!!!!!! dzwoniłam ale oczywiście jej tam nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wzięłam mojego zaskórnika (99zł) i kupiłam sobie taką samą bluzkę! trudno!
ale tak w niej wyglądam dobrze ze musiałam!

Tak się zastanawiam, może mata edukacyjna, z tego co wiem musi być w intensywnych kolorach bo takie dzieci wolą.
Fajnym prezentem też może być maskotka z odgłosem bicia serca, można takie znaleźć na Allegro, ewentualnie leżaczek.

Swietny jest ten tekst :-)

Przy calym swoim codziennym zabieganie czasami zapominam o maluszku, ale on wykorzystuje kazda spokojniejsza chwile, zeby o sobie przypomniec :) .. Kopaniem w pęcherz :-D

A co do porodu... Mysle o nim przynajmniej raz dziennie przez chwilke, z lekkim zalem, ze juz nie bede miala takiego fajnego kopiacego brzuszka, ale przeciez bede miala mojego malego stworka na zywo. I naprawde juz sie doczekac nie moge. :-)

reklama
Do góry