Się pukam jak Ciebie czytam wystarczy ..... tych Twoich glonowych głupot, ktoś się potem naczyta i jeszcze da temu wiarę
po drugie, żeby glony miały zły wpływ na org. trzeba je spożyć !
po trzecie glony się szybko rozwijają tylko w akwariach zaniedbanych !
więc się zastanów co piszesz......
Po pierwsze jak się ma dużą hodowlę rybek akwariowych i to w mieszkaniu to jakbyś nie wiedziała istnieje takie coś jak odparowywanie wody wraz ze wszystkimi syfami jakie w niej są. Może moja mama będąc w ciąży zrobiła się na to wrażliwa. Przeprowadzono badania, które wykazały związek między jej stanem a tymi glonami. Zresztą mniejsza z tym, bo nie zamierzam tłumaczyć Ci czegoś co się zdarzyła ponad 26 lat temu.
Po drugie to nie chce Cię urazić, ale za każdym razem jak czytam Twoje posty, będące odpowiedzią na czyiś problem to niestety mam wrażenie, że tego kogoś wyśmiewasz. Dla przykładu podam post z wątku o mikrofalówce. Ja odpowiedziałam pierwsza i postarałam się uspokoić dziewczyna, która zapewne bardzo pragnie żeby jej dzidzia była zdrowa, może nie ma odwagi powiedzieć nikomu o swoich obawach i dlatego opisała je tutaj, a Ty natomiast zrobiłaś z niej wariatkę, która przesadza. Na pewno jej tym pomogłaś.