reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Nasz czworka - okolice Gorzowa Wielkopolskiego - zachodniopomorskie
Ale Warszawa mysle ze bedzie ok - moze uda mi sie odwiedzic znajomych.

kurcze, ja nie jestem taka pewna czy damy radę. Paweł coś kręci nosem a sama z chłopcami się nie wybiore. Za daleko. Ale będę pracować nad tematem w pocie czoła :-D

tez bym chciala... tylko... u nas finanse szwankuja i to powaznie... kurcze nie sadzilam, ze jest az tak zle, ale ostatnio podliczylismy dlugi i troche tego wyszlo :eek::baffled::baffled:
chcialabym bardzo Was dziewczyny spotkac
kurcze, moze jak nie bedzie drogo za nocleg
na razie deklaruje checi

hmmmm...... bardzo chcę pojechać ,ale nie wiem jak bedzie z naszymi planami remontowymi,mamy zamiar zrobić w tym roku wszystko co zaplanowaliśmy...zobaczę,
w razie czego to przyjadę
ja i Miłosz.
ale jeszcze na 80%

ja sie pisze na sto precent albo na tysiac promili :) tylko nie wiem, czy bede mogla zanocowac, bo przeciez mam w niedziele te cholerna komunie :) ale moze mi sie za to uda wpasc juz w piatek? sie zobaczy... w kazdym razie bede sama, nie liczac piwa.

gdyby i nam sie udalo, to piszemy sie we trojke, czyli maciej jasiek ija. stoleczne klimaty sa ok. mimo, ze to 400 kilosow stad, to mamy tam rodzine i przy okazji bysmy zaliczylu mala "objazdówke".
o ile maciej dostanie urlop. a jak nie to przyjade sama z jaskiem.

reklama
Mam nadzieję, że temat nie umrze śmiercią naturalną.
No więc małe podsumowanie.
Generalnie termin 26 maja i okolice Warszawy są ok.

Aktulana lista chętnych:
giza + mąż + Przemko ( Wrocław )
mrówa + maz i Melcia (tarnów)
Ania28 + Marta + Mąż?(to jeszcze pod znakiem zapytania) Kraków
Agusia, Gosia i Paweł? (hm... jesli nie będzie w delegacji), Radom
Margot i Bruno - Warszawa.
Jagoda + Krystian +m. (pod Warszawa)
Asiuleks - nasza czworka - okolice Gorzowa Wielkopolskiego - zachodniopomorskie
Ziuta - pracuje nad tematem
Magdbig + Mikołaj, Gdansk (no i to wszystko zależy jak u Mikołaaj ze zdrowiem będzie...)
Trinakria - zależy od kosztów
Loli i Miłosz (na 80%)
Marianeczka (na sto precent albo na tysiac promili )
Mimi - o ile maciej dostanie urlop. a jak nie to przyjade sama z jaskiem.

Agask, mam nadzieję, że też masz zamiar się z nami spotkać.
A jak Toja? Czy ktoś wie?

No i ciągle zostaje temat miejsca. Te domki nie były złe, chociaż ceny nie pamietam. A jedną noc można się przespać i innymi rodzinkami pod jednym dachem. Tylko kto się podejmie załatwiania tych wszystkich spraw? U mnie kiepsko z czasem:-( Czy jest jakaś ochotniczka?

Do góry