reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
To jest bardzo ciekawa propozycja:

http://www.dresso.pl

Nie wiem jak z cenami ale wydaje mi się, że spełnia wszystkie wymogi, jest duża świetlica, plac zabaw, basenik jak będzie ciepło, domki albo pokoje, miejsce na ognisko, łowiska dla mężów wędkarzy i janbardzziej w centrum Polski.

reklama
chcialabym zaznaczyc, ze jakby tak juz chciec po sprawiedliwosci, to powinnysmy sie spotkac gdzies w okolicach holandii - bo niektorzy to naprawde sporo musza dojechac :) :) :) :) :) :)
a na serio - kombinuje, zeby sie zalapac tez na ktorys nocleg z wami, jesli padnie na 26-ego. ja oczywiscie bede sama (sama do pl lece, wiec tysia niestety oczy wasze nie ujrza :().
jestem podekscytowana (zeby nie powiedziec, ze podniecona) :)

Ceny troche wysokie - 80zl od osoby a 40zl od dziecka za nocleg.
Tez chce na spotkanie z Wami-mam nadzieje ze w tym roku mi sie uda ;-) Termin 26maja mi odpowiada. Tylko maz musialby wolne zalatwic.

Uuu... 80 to rzeczywiście sporo. W Szczercowie było 30. Ja podpytam teściową, sama ma pensjonat (ale pozajmowane do września, więc odpada), i działa w agroturystyce więc może znać fajne miejsce z bardziej przyjaznym cennikiem.

Margot to sie zorientuj i daj znac bo faktycznie 2x80 zeta + 40 to troche duzo zawazajac ze tzreba jeszcze dojechac i wziasc cos ze soba.
mnie tez termin odopwiada 26 maj :-) na nastepny dzien bede meic urodzinki wiec moze zaswietujemy:-D
a z miesjcem to sie postaram dostosowac;-)

O ja bym z wielką chęcią się pisała na takie spotkanie :-) Ale jednak nie może być masakrycznie daleko, bo ja tylko pociągiem mogę dojechać, no i ceny też raczej nie powinny być kosmiczne, bo 80 zł to jak dla mnie nierealna cena

Ano i u mnie termin też nie robi różnicy

reklama
A moze najpierw zrobimy liste kto sie pisze na wyjazd i gdzie mieszkamy?? Bo jak wiekszosc bedzie np. z polnocy to lepiej zeby bylo gdzies blizej nich a reszta dojedzie. Czy lepiej po rowni??

Do góry