reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
To jest bardzo ciekawa propozycja:

http://www.dresso.pl

Nie wiem jak z cenami ale wydaje mi się, że spełnia wszystkie wymogi, jest duża świetlica, plac zabaw, basenik jak będzie ciepło, domki albo pokoje, miejsce na ognisko, łowiska dla mężów wędkarzy i janbardzziej w centrum Polski.

reklama
chcialabym zaznaczyc, ze jakby tak juz chciec po sprawiedliwosci, to powinnysmy sie spotkac gdzies w okolicach holandii - bo niektorzy to naprawde sporo musza dojechac :) :) :) :) :) :)
a na serio - kombinuje, zeby sie zalapac tez na ktorys nocleg z wami, jesli padnie na 26-ego. ja oczywiscie bede sama (sama do pl lece, wiec tysia niestety oczy wasze nie ujrza :().
jestem podekscytowana (zeby nie powiedziec, ze podniecona) :)

Ceny troche wysokie - 80zl od osoby a 40zl od dziecka za nocleg.
Tez chce na spotkanie z Wami-mam nadzieje ze w tym roku mi sie uda ;-) Termin 26maja mi odpowiada. Tylko maz musialby wolne zalatwic.

Uuu... 80 to rzeczywiście sporo. W Szczercowie było 30. Ja podpytam teściową, sama ma pensjonat (ale pozajmowane do września, więc odpada), i działa w agroturystyce więc może znać fajne miejsce z bardziej przyjaznym cennikiem.

Margot to sie zorientuj i daj znac bo faktycznie 2x80 zeta + 40 to troche duzo zawazajac ze tzreba jeszcze dojechac i wziasc cos ze soba.
mnie tez termin odopwiada 26 maj :-) na nastepny dzien bede meic urodzinki wiec moze zaswietujemy:-D
a z miesjcem to sie postaram dostosowac;-)

O ja bym z wielką chęcią się pisała na takie spotkanie :-) Ale jednak nie może być masakrycznie daleko, bo ja tylko pociągiem mogę dojechać, no i ceny też raczej nie powinny być kosmiczne, bo 80 zł to jak dla mnie nierealna cena

Ano i u mnie termin też nie robi różnicy

reklama
A moze najpierw zrobimy liste kto sie pisze na wyjazd i gdzie mieszkamy?? Bo jak wiekszosc bedzie np. z polnocy to lepiej zeby bylo gdzies blizej nich a reszta dojedzie. Czy lepiej po rowni??

Do góry