reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
jak juz pisałam miejsce mi obojętne a termin , póki co się dostosuje chyba że coś wypadnie w ostatniej chwili z budową,
oba ośrodki sa fajne ale najbardziej spodobały mi się te domki w "Mariance", w lesie i może bezie opcja ogniska jak ostanio.

reklama
Termin dobry, bo powinno być ciepło. A miejsca oba wyglądają ok, a i okolice Wawki mi pasują. Rodzinkę bym odwiedziła. Tylko w Mariance nie znalazłam cennika.

hej :)
ale by bylo fajnie, gdyby mie sie udalo zalapac. pewnie sie nie uda, ale pomarzyc warto. ja moge wlasciwie tylko 26 maja. i oczywiscie glosuje za MARIANKA, ze wzgledu na nazwe, oczywiscie :)

Strasznie się cieszę, że będzie spotkanko i że Was znowu zobaczę. Jak na razie, to u mnie z terminami nie ma problemu. Byłoby lepiej, gdyby zgrało się z wolnymi dniami u Tomka, ale jak będzie inaczej, to nic się nie stanie. Więc obie z Martusią jesteśmy chętne baaaaardzo.
I według mnie Marianka jest ok :-D

chciałabym tym razem się z Wami spotkać!
wolałabym trmin od 1 czerwca, ale Marianka może tylko 26 maja, wiec też pewnie może być,
tylko żeby znowu to nie było 8 godzin jazdy ode mnie!
okolice Warszawy jeszcze przejdą, ale dalej to nie ....

a mnie tym razem i jedno i drugie miejsce. Termin - byle po maturach, najwyżej będziemy z Gosią dojeżdzać autobusami albo poprosimy wujka Siwego.
Paweł zmienił pracę i nie wiadomo czy nas by zawiózł.

u mnie pierwszy weekend czerwca odpada, pozostałe terminy, przynajmniej na dzień dzisiejszy, są ok

No to ja jestem zdecydnowanie za 26 maja. :-)
Poza tym, wyciągając wnioski z zeszłego roku - 1. centrum Polski jest OK, bo (prawie) wszyscy muszą choć trochę dojechać, i nie ma problemu, że ktoś jedzie ponad 1000 km :szok: 2. nie należy się aż tak bardzo przejmować, żeby miejsce było blisko publicznej komunikacji (pociągi, pks itd.), bo większość dojeżdża autami, a kto nie może, tego inni zgarniają w dogodnym punkcie. To się rok temu bardzo sprawdziło.
3.Ważne, żeby było jakieś miejsce dość spore, gdzie wszyscy razem mogą usiąść w razie brzydkiej pogody, a dzieci mogą się tam pobawić. Naprawdę duży pokój, świetlica, stodoła, lub choćby duża wiata. To była jedyna wada Szczercowa jak dla mnie - że jak się w niedzielę zrobiło paskudnie, to się tłoczyliśmy na jednym ganeczku, było zimno i brrr, i wszyscy się szybko rozjechali.
4.Dobrze, żeby miejsca noclegowe nie były zbyt oddalone od ogniska, bo jednak zagląda się do dzieci... pod tym względem w Szczercowie było idealnie.

A - w sprawie z dziećmi i mężami głosu nie oddam, bo jest mi WSZYSTKO JEDNO a takiej opcji nie ma. :) Ale chciałabym zobaczyć Wasze maluchy. Na mężach zdecydowanie mniej mi zależy, chociaż kto wie, kto wie... ;-)

reklama
Margot ankieta jest zeszłoroczna, myślę, że teraz nie ma wątpliwości, że z dziećmi :-) .

Co do Marianki to wkleiłam ją głównie ze względu na nazwę ale miejsce też bardzo fajne, nie wiem tylko czy zwróciłyście uwagę, że tam są domki 4- i
8-osobowe, więc siłą rzeczy, trzeba by było upchnąć się po dwie rodzinki w jednym domku, a te mniejsze jeszcze dodatkowo mają łazienkę na zewnątrz.Wprawdzie na dwa dni można to jakoś przeżyć ale nie wiem czy wszystkim by to pasowało.

Do góry