reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widzę ze gra w skojarzenia bardzo lubiana u nas ;P <przez niektóre> może macie jakieś inne propozycje zabaw?? :D widziałam kiedyś na innym forum z pytaniami związane .... jedna zadaje kolejna odpowiada i zadaje swoje pytanie i tak się ciągnie :) można zawsze lepiej siebie poznać :D tylko nie wiem czy u nas się przyjmie... może macie swoje propozycje ?

reklama
widzę ze gra w skojarzenia bardzo lubiana u nas ;P <przez niektóre> może macie jakieś inne propozycje zabaw?? :D widziałam kiedyś na innym forum z pytaniami związane .... jedna zadaje kolejna odpowiada i zadaje swoje pytanie i tak się ciągnie :) można zawsze lepiej siebie poznać :D tylko nie wiem czy u nas się przyjmie... może macie swoje propozycje ?

Mi pasuje ;-)

Nie wiem czy taka zabawa sie przyjmie, ale mozemy tak sie pobawic : ktos pisze słowo a nastepna osoba slowo na ostatnia litere:
bajka-automat-tata itd ???

W zwiazku z odejsciem dziunki odpadł nam jeden Moderator. W sprawie kam wciaz trwa sonda.
Co myslicie zeby poczekac do czasu jej rozwiazania i zrobic nowe wybory?

W zwiazku z odejsciem dziunki odpadł nam jeden Moderator. W sprawie kam wciaz trwa sonda.

sonda z sprawie Kam się już zakończyła

nowe wybory potrzebne, bo Kasiula ma za dużo pracy

reklama
Myślę że nie potrzeba nowych wyborów. Kasiula świetnie sobie radzi. W końcu KaMcia przez jakiś czas też była sama. Tak więc jeśli tylko Kasiula nie potrzebuje nikogo do pomocy to po co? A jesli za dużo będzie roboty dla jednej to zawsze można kogoś wybrać.
Kasia - myślisz że dasz rade sama?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry