reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widzę ze gra w skojarzenia bardzo lubiana u nas ;P <przez niektóre> może macie jakieś inne propozycje zabaw?? :D widziałam kiedyś na innym forum z pytaniami związane .... jedna zadaje kolejna odpowiada i zadaje swoje pytanie i tak się ciągnie :) można zawsze lepiej siebie poznać :D tylko nie wiem czy u nas się przyjmie... może macie swoje propozycje ?

reklama
widzę ze gra w skojarzenia bardzo lubiana u nas ;P <przez niektóre> może macie jakieś inne propozycje zabaw?? :D widziałam kiedyś na innym forum z pytaniami związane .... jedna zadaje kolejna odpowiada i zadaje swoje pytanie i tak się ciągnie :) można zawsze lepiej siebie poznać :D tylko nie wiem czy u nas się przyjmie... może macie swoje propozycje ?

Mi pasuje ;-)

Nie wiem czy taka zabawa sie przyjmie, ale mozemy tak sie pobawic : ktos pisze słowo a nastepna osoba slowo na ostatnia litere:
bajka-automat-tata itd ???

W zwiazku z odejsciem dziunki odpadł nam jeden Moderator. W sprawie kam wciaz trwa sonda.
Co myslicie zeby poczekac do czasu jej rozwiazania i zrobic nowe wybory?

W zwiazku z odejsciem dziunki odpadł nam jeden Moderator. W sprawie kam wciaz trwa sonda.

sonda z sprawie Kam się już zakończyła

nowe wybory potrzebne, bo Kasiula ma za dużo pracy

reklama
Myślę że nie potrzeba nowych wyborów. Kasiula świetnie sobie radzi. W końcu KaMcia przez jakiś czas też była sama. Tak więc jeśli tylko Kasiula nie potrzebuje nikogo do pomocy to po co? A jesli za dużo będzie roboty dla jednej to zawsze można kogoś wybrać.
Kasia - myślisz że dasz rade sama?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry