reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powiedz mi jaka jest grupka, bo ja chyba do niej nie należę:-D a może warto?:-D

Haha, normalnie ze śmiechu nie mogę, bo dzięki Wam przypomniały mi się czasy szkolne, gdzie właśnie robiły się w klasie różne grupy a do tego zmieniał się ich skład co chwila:tak:Fajnie było:-)

Kasia napisała do adminki prosząc o moda dla siebie i zapytała się czy modem mogę być też ja. A adminka odpowiedziała że jeśli jest taka potrzeba to nie ma problemu. Jakiś czas temu przy okazji tamtej sondy były głosy żebyśmy obydwie moda dostały, a w razie stwierdzenia że jednak jedna z nas nie jest potrzebna to ja z funkcji zrezygnuję.

Ja nie wiem dlaczego mój post cię rozśmieszył ? No ale śmiech to zdrowie!

ps. należysz, należysz ;D

reklama
edit. a tak wogóle dlaczego Dziunka dostała moda? Nie żebym nie chciała bo sama na nią głosowałam ale chyba wygrała Kasiiula i miało zostać dwóch modów (Kam i Kasiiula), przegapiłam jakąś sondę ;D

parodia....

a wiec....

gdy byla sonda byla tez rozmowa na temat 3 modow i Kamcia miala napisac <podobno pisala> do adminki, miala dac znac... ale nei dala ... sonde wygrałam ja jednak gdyby Adminka wyrazila zgode Dziunka również miala nią byc ... pozniej Kamcia pisala ze wygrałam ja i zeby mi nadac "prawo" moderatora ... ja czekalam na moda dosc długo wiec sama napisałam o mojego moda i o tego trzeciego ... wyraziła zgode wiec i mamy 3 moderatorów ...

Kaśka, jaka parodia??? Napisałaś, OK. Teraz wszystkie pozostałe dziewczyny kumają ocb. W końcu prawie każda była zdziwiona jak napisałam Dziunce gratulacje, prawie każda bo niektóre o tym wiedziały, te "zrzeszone" ;D Nie tylko ja nie wiedziałam ale i inne dziewczyny. A przecież wystarczyło napisać, przecież wiadomo było, że będą domyśły i pytania.
Poza tym ja pamiętam, ze Dziunka nie za bardzo chciała, więc stąd to moje pytanie.

Przecież PYTAĆ WOLNO.

Kaśka, jaka parodia??? Napisałaś, OK. Teraz wszystkie pozostałe dziewczyny kumają ocb. W końcu prawie każda była zdziwiona jak napisałam Dziunce gratulacje, prawie każda bo niektóre o tym wiedziały, te "zrzeszone" ;D Nie tylko ja nie wiedziałam ale i inne dziewczyny. A przecież wystarczyło napisać, przecież wiadomo było, że będą domyśły i pytania.
Poza tym ja pamiętam, ze Dziunka nie za bardzo chciała, więc stąd to moje pytanie.

Przecież PYTAĆ WOLNO.
Uleńko spokojnie :D te parodia to do tego co wyzej ;-)))) a nie do pytania :p haha

to czyli tylko ja i dziunka ;] nikt nie wiedział wiecej ;]

A ja proponuję aby każdy modem został. Wtedy będzie dopiero parodia.

Uleńka nie wiem o co ci chodzi, o jaką grupę. Wytłumacz bliżej. O moim modzie nawet ja nie wiedziałam dopóki Kasia mi nie napisała co w koncu decyduję. Odpisałam że mogę być jak jest taka potrzeba. I tyle. Jeśli chodzi o tą grupkę to wogóle nie kumam - że niby ja, Kasia, Kamcia i kto jeszcze? Jak mi coś nie pasuje to potrafię postawić się i Kasiuli i komukolwiek na forum. Z Kamci moderowania też nie jestem zadowolona i oficjalnie o tym mówię. Więc nie widzę tu żadnej grupki.

Parodia jest to moderowanie Wasze:wściekła/y:
Wyjatkowa jezeli masz cos przeciwko naszemu moderowaniu mozesz napisac do Adminki :)

Ula wszystko jasne juz ? :p

jeszcze jakieś pytania??

ps. a to ze jest 3 modów nie znaczy ze ktoś odchodzić będzie... pochodziłam po innych miesiącach i w sporo jest po 3 wiec nie wiem w czym problem ;]

Ja idę zupkę gotować bo Synek głodny będzie za jakiś czas.
Dla mnie wszystko jasne. Nic więcej w tym temacie nie powiem, bo dla mnie się wyczerpał ;D
Gratuluję nowym moderatorkom ;D A gdzie trzeci???? Dziewczynki uważajcie bo znowu Was czymś zaskoczy hihihihi

reklama
proponuje przeniesc sie na off topic. Ten watek jest typowo merytoryczny a jak czytam posty wyzej to do rzeczowych im daleko.
Ula jak zaczynasz to skończ juz swoja mysl. Grupy , grupki , rozwin prosze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry