reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powiedz mi jaka jest grupka, bo ja chyba do niej nie należę:-D a może warto?:-D

Haha, normalnie ze śmiechu nie mogę, bo dzięki Wam przypomniały mi się czasy szkolne, gdzie właśnie robiły się w klasie różne grupy a do tego zmieniał się ich skład co chwila:tak:Fajnie było:-)

Kasia napisała do adminki prosząc o moda dla siebie i zapytała się czy modem mogę być też ja. A adminka odpowiedziała że jeśli jest taka potrzeba to nie ma problemu. Jakiś czas temu przy okazji tamtej sondy były głosy żebyśmy obydwie moda dostały, a w razie stwierdzenia że jednak jedna z nas nie jest potrzebna to ja z funkcji zrezygnuję.

Ja nie wiem dlaczego mój post cię rozśmieszył ? No ale śmiech to zdrowie!

ps. należysz, należysz ;D

reklama
edit. a tak wogóle dlaczego Dziunka dostała moda? Nie żebym nie chciała bo sama na nią głosowałam ale chyba wygrała Kasiiula i miało zostać dwóch modów (Kam i Kasiiula), przegapiłam jakąś sondę ;D

parodia....

a wiec....

gdy byla sonda byla tez rozmowa na temat 3 modow i Kamcia miala napisac <podobno pisala> do adminki, miala dac znac... ale nei dala ... sonde wygrałam ja jednak gdyby Adminka wyrazila zgode Dziunka również miala nią byc ... pozniej Kamcia pisala ze wygrałam ja i zeby mi nadac "prawo" moderatora ... ja czekalam na moda dosc długo wiec sama napisałam o mojego moda i o tego trzeciego ... wyraziła zgode wiec i mamy 3 moderatorów ...

Kaśka, jaka parodia??? Napisałaś, OK. Teraz wszystkie pozostałe dziewczyny kumają ocb. W końcu prawie każda była zdziwiona jak napisałam Dziunce gratulacje, prawie każda bo niektóre o tym wiedziały, te "zrzeszone" ;D Nie tylko ja nie wiedziałam ale i inne dziewczyny. A przecież wystarczyło napisać, przecież wiadomo było, że będą domyśły i pytania.
Poza tym ja pamiętam, ze Dziunka nie za bardzo chciała, więc stąd to moje pytanie.

Przecież PYTAĆ WOLNO.

Kaśka, jaka parodia??? Napisałaś, OK. Teraz wszystkie pozostałe dziewczyny kumają ocb. W końcu prawie każda była zdziwiona jak napisałam Dziunce gratulacje, prawie każda bo niektóre o tym wiedziały, te "zrzeszone" ;D Nie tylko ja nie wiedziałam ale i inne dziewczyny. A przecież wystarczyło napisać, przecież wiadomo było, że będą domyśły i pytania.
Poza tym ja pamiętam, ze Dziunka nie za bardzo chciała, więc stąd to moje pytanie.

Przecież PYTAĆ WOLNO.
Uleńko spokojnie :D te parodia to do tego co wyzej ;-)))) a nie do pytania :p haha

to czyli tylko ja i dziunka ;] nikt nie wiedział wiecej ;]

A ja proponuję aby każdy modem został. Wtedy będzie dopiero parodia.

Uleńka nie wiem o co ci chodzi, o jaką grupę. Wytłumacz bliżej. O moim modzie nawet ja nie wiedziałam dopóki Kasia mi nie napisała co w koncu decyduję. Odpisałam że mogę być jak jest taka potrzeba. I tyle. Jeśli chodzi o tą grupkę to wogóle nie kumam - że niby ja, Kasia, Kamcia i kto jeszcze? Jak mi coś nie pasuje to potrafię postawić się i Kasiuli i komukolwiek na forum. Z Kamci moderowania też nie jestem zadowolona i oficjalnie o tym mówię. Więc nie widzę tu żadnej grupki.

Parodia jest to moderowanie Wasze:wściekła/y:
Wyjatkowa jezeli masz cos przeciwko naszemu moderowaniu mozesz napisac do Adminki :)

Ula wszystko jasne juz ? :p

jeszcze jakieś pytania??

ps. a to ze jest 3 modów nie znaczy ze ktoś odchodzić będzie... pochodziłam po innych miesiącach i w sporo jest po 3 wiec nie wiem w czym problem ;]

Ja idę zupkę gotować bo Synek głodny będzie za jakiś czas.
Dla mnie wszystko jasne. Nic więcej w tym temacie nie powiem, bo dla mnie się wyczerpał ;D
Gratuluję nowym moderatorkom ;D A gdzie trzeci???? Dziewczynki uważajcie bo znowu Was czymś zaskoczy hihihihi

reklama
proponuje przeniesc sie na off topic. Ten watek jest typowo merytoryczny a jak czytam posty wyzej to do rzeczowych im daleko.
Ula jak zaczynasz to skończ juz swoja mysl. Grupy , grupki , rozwin prosze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry