reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Myślę że nie potrzeba nowych wyborów. Kasiula świetnie sobie radzi. W końcu KaMcia przez jakiś czas też była sama. Tak więc jeśli tylko Kasiula nie potrzebuje nikogo do pomocy to po co? A jesli za dużo będzie roboty dla jednej to zawsze można kogoś wybrać.
Kasia - myślisz że dasz rade sama?
nie wiem HAHA zalezy co macie zamiar mi wymyślac do roboty ;-) nie no zartuje :) jak uważacie jezeli potrzebny to wybrac mozna raz dwa :) a pozatym nei wiadomo jeszcze co z Kam ;]

reklama
Dziewczyny Kamcia jeszcze jest moderatorem, a Dziunka moze wróci. Poczekajcie troche :tak:

Dziewczyny Kamcia jeszcze jest moderatorem, a Dziunka moze wróci. Poczekajcie troche :tak:

Kamcia i owszem jest modem ale kompletnie olewa nasz watek wiec cos jest nie tak jesli chodzi o nia...wiec musi byc drugi mod no chyba ze Dziunka wroci..kiedy ona z Poznania wraa??

Kamcia i owszem jest modem ale kompletnie olewa nasz watek wiec cos jest nie tak jesli chodzi o nia...wiec musi byc drugi mod no chyba ze Dziunka wroci..kiedy ona z Poznania wraa??
hehe tez bym olała skoro 10 osób by mnie nie chciało :-/

reklama
Kiedys pisalysmy informacje o sobie: wiek , miejsce zamieszkania itd gdzie to teraz jest??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry