C
Cleo1981
Gość
archiwumKiedys pisalysmy informacje o sobie: wiek , miejsce zamieszkania itd gdzie to teraz jest??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
archiwumKiedys pisalysmy informacje o sobie: wiek , miejsce zamieszkania itd gdzie to teraz jest??
też tak myśle , jakby na mnie tak siadło kilka osób to też bym sobie odpuściłahehe tez bym olała skoro 10 osób by mnie nie chciało :-/
archiwum
sonda swoją drogą ale gdzie to na Kamcie ktoś naskoczył?? bo ja z chęcią bym to zobaczyłateż tak myśle , jakby na mnie tak siadło kilka osób to też bym sobie odpuściła
aga wejdz na sonde na sam początek na postysonda swoją drogą ale gdzie to na Kamcie ktoś naskoczył?? bo ja z chęcią bym to zobaczyła
ja uważam że 2 modów powinno być
laski sonda w sprawie kam zakończona ... Co teraz???
kasiula sobie swietnie radzi , ale potrzeba jej kogos do współdziałania