reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wstępna lista wagowa zrobiona ... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...a-wzrost-naszcyh-maluszkow-41367/#post5694269 ... dla zainteresowanych proszę wysyłać priv z danymi uzupełniającymi gdybym nie wyłapała wszystkich danych bo ciężko tak przejrzeć watek szczegółowo ... wiem ze kilka osób pominęłam ale były pisane wagi np: "dziś mamy 5kg" :| nie jestem w stanie liczyć ile dziecko miało akurat wtedy wiec u niektórych jest mało danych albo wcale ich nie ma .... no ale jeżeli mają chęć to uzupełnimy ;] ... jakby jakieś uwagi do listy tez proszę priv

reklama
Wstępna lista wagowa zrobiona ... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...a-wzrost-naszcyh-maluszkow-41367/#post5694269 ... dla zainteresowanych proszę wysyłać priv z danymi uzupełniającymi gdybym nie wyłapała wszystkich danych bo ciężko tak przejrzeć watek szczegółowo ... wiem ze kilka osób pominęłam ale były pisane wagi np: "dziś mamy 5kg" :| nie jestem w stanie liczyć ile dziecko miało akurat wtedy wiec u niektórych jest mało danych albo wcale ich nie ma .... no ale jeżeli mają chęć to uzupełnimy ;] ... jakby jakieś uwagi do listy tez proszę priv
Fajna sprawa, dopiero teraz widac, jak te maluszki sie zmienialy :) Juz wcale nie takie maluszki :) Dzieki!

Kaśka, jaka parodia??? Napisałaś, OK. Teraz wszystkie pozostałe dziewczyny kumają ocb. W końcu prawie każda była zdziwiona jak napisałam Dziunce gratulacje, prawie każda bo niektóre o tym wiedziały, te "zrzeszone" ;D Nie tylko ja nie wiedziałam ale i inne dziewczyny. A przecież wystarczyło napisać, przecież wiadomo było, że będą domyśły i pytania.
Poza tym ja pamiętam, ze Dziunka nie za bardzo chciała, więc stąd to moje pytanie.

Przecież PYTAĆ WOLNO.
jaka grupka???? ja tez chce???? czemu ja nic nie wiedziałam?!?!? buuu

Panie moderatorki prośba!!!:-D

Zróbcie któraś tak ,że klikająć w link na fotkach w albumie zamknietym otwiera sie na ostatniej stronie,a nie ciągle na 285 grrrr...lenicie oj lenicie...;-)

Panie moderatorki prośba!!!:-D

Zróbcie któraś tak ,że klikająć w link na fotkach w albumie zamknietym otwiera sie na ostatniej stronie,a nie ciągle na 285 grrrr...lenicie oj lenicie...;-)
robilam nadal jednak otwiera sie stornka 285 ... widac tam w linku ze jest 295 jednak otwiera sie inaczej nie wiem czemu :| moze to Kamcia musi poprawic... ? bo to jej post ?? nie wiem .... dziunka niech zobaczy jeszcze moze jej sie uda

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry