reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Myśle,że tak. Ja odbieram po swojemu i takie mam WŁASNE zdanie.;-)

Może uważasz,że jest źle na forum,że Kam nie powinna być modem a ktoś inny za nią.Nie wiem co tam sobie myslisz ale dla mnie( osoby która się udziela mniej ale za to jest codziennie kilka razy na BB) wcześniej było wszystko ok tylko teraz wymyslacie.

Mnie to już nawet nie śmieszy.Za bardzo sie wczuwacie:angry:.

ej laska zabastuj czego się mnie czepiasz????
...wcześniej nie widziałam jakiś problemów na forum i kłótni...
moje zapytanie czy czytamy to samo forum dotyczyło tego fragmentu przejrzyj ten wątek kilka stron wstecz i wtedy możemy podyskutować...
a to co ja uważam napisałam parę postów wyżej...

ej laska zabastuj czego się mnie czepiasz????

moje zapytanie czy czytamy to samo forum dotyczyło tego fragmentu przejrzyj ten wątek kilka stron wstecz i wtedy możemy podyskutować...
a to co ja uważam napisałam parę postów wyżej...
Nie czepiam.Przepraszam jesli to w taki sposób odebrałaś.

a wcześniej chodziło mi o czas kiedy byłysmy jeszcze ciężarówkami a nie tydzien czy dwa miesiące temu.:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, uspokujcie się, trza dbać o serce ;-)

Po to są sondy aby zobaczyć czy jest problem czy go nie ma i aby coś zadecydować :tak: a utarczki na ten temat są bezsensu;-)

Ojej ja nie widze żadnego problemu. Kiedys nie było żadnych sond i było ok.

Doobra zamykam sie już... żeby nie było na mnie(chociaż ja zawsze cicho siedzę..).

wyjątkowa nie musisz siedziec cicho. Jak cos Ci leży to dlaczego nie masz tego napisać. Nie musisz mieć takiego zdania jak wszystkie dziewczyny na forum. Niestety zauważyłam, że nie wszystkie mogą pisać co chcą, jedne napiszą i jest ok, spotkają się z aprobatą a drugie dostaną za swoje zdanie od pewnej grupy na raz. Na naszym forum jest grupka dziewczyn, które wyraźnie się adorują w każdej kwestii, a przecież tak nie powinno być - forum listopadówki to jedno forum.

edit. a tak wogóle dlaczego Dziunka dostała moda? Nie żebym nie chciała bo sama na nią głosowałam ale chyba wygrała Kasiiula i miało zostać dwóch modów (Kam i Kasiiula), przegapiłam jakąś sondę ;D

Ostatnia edycja:
Powiedz mi jaka jest grupka, bo ja chyba do niej nie należę:-D a może warto?:-D

Haha, normalnie ze śmiechu nie mogę, bo dzięki Wam przypomniały mi się czasy szkolne, gdzie właśnie robiły się w klasie różne grupy a do tego zmieniał się ich skład co chwila:tak:Fajnie było:-)

Kasia napisała do adminki prosząc o moda dla siebie i zapytała się czy modem mogę być też ja. A adminka odpowiedziała że jeśli jest taka potrzeba to nie ma problemu. Jakiś czas temu przy okazji tamtej sondy były głosy żebyśmy obydwie moda dostały, a w razie stwierdzenia że jednak jedna z nas nie jest potrzebna to ja z funkcji zrezygnuję.

Dwóch modów wystarczy- moim zdaniem.:-p

No chyba,że teraz sonde zrobimy 2 czy 3 ma być :-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry