Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kamcia nie wiem ale mam wrazenie ze "zazdroscisz" ? nie wiem po prostu nie iwem co sie z Toba dzieje ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swiete slowa:-)O matko. Kamcia chyba siedziała parę dni cicho na forum i czekając na ruchy Kasi byleby do czegoś się przyczepić.
SONDA była absolutnie potrzebna. Po to chyba są sondy?? Żeby za czymś zagłosować bądź nie - czy się mylę?
Bardzo mi się podoba moderowanie Kasi bo nie robi NIC bez naszej wiedzy a jest modem zaledwie parę dni. BRAWO!
O matko. Kamcia chyba siedziała parę dni cicho na forum i czekając na ruchy Kasi byleby do czegoś się przyczepić.
SONDA była absolutnie potrzebna. Po to chyba są sondy?? Żeby za czymś zagłosować bądź nie - czy się mylę?
Bardzo mi się podoba moderowanie Kasi bo nie robi NIC bez naszej wiedzy a jest modem zaledwie parę dni. BRAWO!
O matko. Kamcia chyba siedziała parę dni cicho na forum i czekając na ruchy Kasi byleby do czegoś się przyczepić.
Powstała nowa sonda założona przez Passi <nie jawna> i aby nie było "obcych" głosów została przeniesiona na album zamknięty gdzie tylko my LISTOPADÓWKI09 mamy wstęp
Powinna być jawna. Ukrywacie coś?;-)
A co do moderowania.
Moderwanie Kam mi się podoba, wcześniej nie widziałam jakiś problemów na forum i kłótni. Co do Kasi to jej pierwsze dni i stara się jak najlepiej pełnić swoje obowiązki.
Myśle,że tak. Ja odbieram po swojemu i takie mam WŁASNE zdanie.;-)a czytamy to samo forum??