reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O matko. Kamcia chyba siedziała parę dni cicho na forum i czekając na ruchy Kasi byleby do czegoś się przyczepić.

SONDA była absolutnie potrzebna. Po to chyba są sondy?? Żeby za czymś zagłosować bądź nie - czy się mylę?

Bardzo mi się podoba moderowanie Kasi bo nie robi NIC bez naszej wiedzy a jest modem zaledwie parę dni. BRAWO!

O matko. Kamcia chyba siedziała parę dni cicho na forum i czekając na ruchy Kasi byleby do czegoś się przyczepić.

SONDA była absolutnie potrzebna. Po to chyba są sondy?? Żeby za czymś zagłosować bądź nie - czy się mylę?

Bardzo mi się podoba moderowanie Kasi bo nie robi NIC bez naszej wiedzy a jest modem zaledwie parę dni. BRAWO!
Swiete slowa:-)

:DDDD- cóż, dokładnie tak samo mysle. A nie chce mi sie odzywac wlasnie ze wzgledu na Kam
No i z Kam nic szczegolnego sie nie dzieje - Kam jest taka jak zwykle ;)

:tak::tak:

o maj gad ale tu się jaja dzieją

co do Sondy to myślę ze gdyby była 4 możliwość WALI MI TO to te osoby głosujące na odp że jest nie potrzebna wybrały by opcje nr 4:tak::tak: przynajmniej ja bym tak zrobiła, jak będzie to będzie jak nie będzie to też ok:-D:-D
uważam że jeżeli Kasia ma ochotę to może tabelę zrobić przecież ona marnuje swój czas a nie mój czy twój (Kamila to do Ciebie), a że będzie to w temacie to tym bardziej bo forum nie zaśmieci
jak tak dalej pójdzie to nikt nie będzie chciał z tobą moderować...

tak wgóle ja bym te kłótliwe posty wykasowała bo to jest śmiech na sali, takie rzeczy na prv powinno się załatwiać.

Powstała nowa sonda założona przez Passi <nie jawna> i aby nie było "obcych" głosów została przeniesiona na album zamknięty gdzie tylko my LISTOPADÓWKI09 mamy wstęp

Powstała nowa sonda założona przez Passi <nie jawna> i aby nie było "obcych" głosów została przeniesiona na album zamknięty gdzie tylko my LISTOPADÓWKI09 mamy wstęp

ja proponuje zrobić temat przyklejony SONDA i tam wkleić link żeby przekierowywało od razu tak jak z zdjęciami jest to zrobione wtedy nikomu nie umknie

Powinna być jawna. Ukrywacie coś?;-)

A co do moderowania.
Moderwanie Kam mi się podoba, wcześniej nie widziałam jakiś problemów na forum i kłótni. Co do Kasi to jej pierwsze dni i stara się jak najlepiej pełnić swoje obowiązki.

Powinna być jawna. Ukrywacie coś?;-)

A co do moderowania.
Moderwanie Kam mi się podoba, wcześniej nie widziałam jakiś problemów na forum i kłótni. Co do Kasi to jej pierwsze dni i stara się jak najlepiej pełnić swoje obowiązki.

a czytamy to samo forum??

reklama
a czytamy to samo forum??
Myśle,że tak. Ja odbieram po swojemu i takie mam WŁASNE zdanie.;-)

Może uważasz,że jest źle na forum,że Kam nie powinna być modem a ktoś inny za nią.Nie wiem co tam sobie myslisz ale dla mnie( osoby która się udziela mniej ale za to jest codziennie kilka razy na BB) wcześniej było wszystko ok tylko teraz wymyslacie.

Mnie to już nawet nie śmieszy.Za bardzo sie wczuwacie:angry:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry