reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w Związku z tym iż wg SONDY wiekszosc nie chce takowej listy wagowej ;] wiec nie zrobie tego na odzielnym temacie tylko w 1 poście starego tematu ... wiem ze są tez mamy które bacznie obserwują rozwój dzieci a ze ciężko dogodzić wszystkim tak postanowiłam :) te mamy które nie będą chciały korzystać nie będą po prostu zerkały tam :) poza tym jeżeli któraś mama nie chce aby było jej dziecko na takim "spisie/liście" to proszę o prv ;]

ps przypominam o fotkach na Wątek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/nasze-dzieci-wczoraj-i-dzis-bez-komentarzy-42150/ ... wysyłajcie na kasiiula@o2.pl

reklama
w Związku z tym iż wg SONDY wiekszosc nie chce takowej listy wagowej ;] wiec nie zrobie tego na odzielnym temacie tylko w 1 poście starego tematu ... wiem ze są tez mamy które bacznie obserwują rozwój dzieci a ze ciężko dogodzić wszystkim tak postanowiłam :) te mamy które nie będą chciały korzystać nie będą po prostu zerkały tam :) poza tym jeżeli któraś mama nie chce aby było jej dziecko na takim "spisie/liście" to proszę o prv ;]

ps przypominam o fotkach na Wątek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/nasze-dzieci-wczoraj-i-dzis-bez-komentarzy-42150/ ... wysyłajcie na kasiiula@o2.pl

Jako przedstawicielka tych mam - bardzo dziękuję :tak:

to ja sie zastanawiam po co byla ta sonda skoro NIE przeglosowalo...
byly 3 opcje do wyboru.. a nie tylko tak i nie....

to ja sie zastanawiam po co byla ta sonda skoro NIE przeglosowalo...
byly 3 opcje do wyboru.. a nie tylko tak i nie....
Kamcia nie masz nic do roboty ??? siedzisz pare dni i czytasz nas tylko nie odzywasz sie czekając az ktoś "zatęskni" za Toba ...

pytasz po co? chyba forum jest dla WSZYSTKICH .... była opcia ze nie trzeba i wiem ze większość nie chce ... wiec ok ... a co z tymi co CHCA?? wiec wybrałam taka opcje żeby nie przeszkadzać TYM CO NIE CHCA... nie musisz zaglądać wcale nikt nie będzie płakał ... a moderator jest po to aby wszystkie strony "godzić" i wybierać takie rozwiązanie co wszyscy będą zadowoleni ;] temat nie będzie zalegał nikomu ...

wybaczcie ale nie mogłam juz ...

Ostatnia edycja:
nie nie czekam az ktos zateskni:-D
czytam i obserwuje..

bo Twoja sonda minela sie z celem...
to byla tylko uwaga..ale widze Ty uwag nie przyjmujesz do wiadomosci....:sorry2:
i nie naskakuj na mnie od razu..

ps wiem ze wyszlo nie po Twojemu stąd te nerwy... ale po cos to glosowanie bylo...
zeby zadecydowala grupa ,

Ostatnia edycja:
nie nie czekam az ktos zateskni:-D
czytam i obserwuje..

bo Twoja sonda minela sie z celem...
to byla tylko uwaga..ale widze Ty uwag nie przyjmujesz do wiadomosci....:sorry2:
i nie naskakuj na mnie od razu....
bo głupia ta twoja uwaga i wiem w jakim celu ją tu napisałaś a takie pytanie mogłaś zadac na gg wiec w czym problem ? ;]
i z celem sie nie mineła bo przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie
i obserwuj obserwuj ... ;]

bo głupia ta twoja uwaga i wiem w jakim celu ją tu napisałaś a takie pytanie mogłaś zadac na gg wiec w czym problem ? ;]
i z celem sie nie mineła bo przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie
i obserwuj obserwuj ... ;]
wcale nie glupia....raczej powiedzialabym ze sluszna, skoro dalas dziewczynom wybor , one wybraly a Ty i tak co innego robisz....

no i na gg nie napisze bo poxniej przekrecasz slowa jak ostatnio....:sorry2: wiec wole tutaj...
moze mnie zbanuj od razu co??to sie nie bede udzielc
chyba sama napisala ze kazdy sie moze udzielac na forum..
znow pominiecie z celem... hmmm...

wcale nie glupia....raczej powiedzialabym ze sluszna, skoro dalas dziewczynom wybor , one wybraly a Ty i tak co innego robisz....

no i na gg nie napisze bo poxniej przekrecasz slowa jak ostatnio....:sorry2: wiec wole tutaj...
moze mnie zbanuj od razu co??to sie nie bede udzielc
chyba sama napisala ze kazdy sie moze udzielac na forum..
znow pominiecie z celem... hmmm...
po pierwsze nie przekrecilam tylko ty nie zrozumialas sedna !!!! wiec nie zmyślaj a po drugie czytaj dokladnie bo napisalam " ...przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie... " na temat listy wagowej a nie ogolnie :]

po pierwsze nie przekrecilam tylko ty nie zrozumialas sedna !!!! wiec nie zmyślaj a po drugie czytaj dokladnie bo napisalam " ...przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie... " na temat listy wagowej a nie ogolnie :]
dobra dobra... :tak: tak sobie tłumacz.....:sorry2:
nie chce mi sie wiecej na ten temat pisac....
i tak uwazam ze skoro dalas wybor to powinnas sie tego trzyamac...
a udzielac sie moge na kazdy temat.... i bede ....

i dobrze ze wiesz co inni mysla, szkoda ze wykorzystujesz to w inny sposob...
tak wiem ze nie chcecie
ale zrobie inaczej.... heh

reklama
Wg mnie moderator może i powienien być elastyczny w swoich decyzjach...a nie twardo się trzymac zasad jak w wojsku...bezsens...

Sonda dotyczyła oddzielnego wątku,który został przegłosowany na NIE,więc go nie bedzie.Dla tych co chcieli ( np.JA) KAsia zrobi na starym i już...co komu przeszkadza 1 post więcej???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry