reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w Związku z tym iż wg SONDY wiekszosc nie chce takowej listy wagowej ;] wiec nie zrobie tego na odzielnym temacie tylko w 1 poście starego tematu ... wiem ze są tez mamy które bacznie obserwują rozwój dzieci a ze ciężko dogodzić wszystkim tak postanowiłam :) te mamy które nie będą chciały korzystać nie będą po prostu zerkały tam :) poza tym jeżeli któraś mama nie chce aby było jej dziecko na takim "spisie/liście" to proszę o prv ;]

ps przypominam o fotkach na Wątek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/nasze-dzieci-wczoraj-i-dzis-bez-komentarzy-42150/ ... wysyłajcie na kasiiula@o2.pl

reklama
w Związku z tym iż wg SONDY wiekszosc nie chce takowej listy wagowej ;] wiec nie zrobie tego na odzielnym temacie tylko w 1 poście starego tematu ... wiem ze są tez mamy które bacznie obserwują rozwój dzieci a ze ciężko dogodzić wszystkim tak postanowiłam :) te mamy które nie będą chciały korzystać nie będą po prostu zerkały tam :) poza tym jeżeli któraś mama nie chce aby było jej dziecko na takim "spisie/liście" to proszę o prv ;]

ps przypominam o fotkach na Wątek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/nasze-dzieci-wczoraj-i-dzis-bez-komentarzy-42150/ ... wysyłajcie na kasiiula@o2.pl

Jako przedstawicielka tych mam - bardzo dziękuję :tak:

to ja sie zastanawiam po co byla ta sonda skoro NIE przeglosowalo...
byly 3 opcje do wyboru.. a nie tylko tak i nie....

to ja sie zastanawiam po co byla ta sonda skoro NIE przeglosowalo...
byly 3 opcje do wyboru.. a nie tylko tak i nie....
Kamcia nie masz nic do roboty ??? siedzisz pare dni i czytasz nas tylko nie odzywasz sie czekając az ktoś "zatęskni" za Toba ...

pytasz po co? chyba forum jest dla WSZYSTKICH .... była opcia ze nie trzeba i wiem ze większość nie chce ... wiec ok ... a co z tymi co CHCA?? wiec wybrałam taka opcje żeby nie przeszkadzać TYM CO NIE CHCA... nie musisz zaglądać wcale nikt nie będzie płakał ... a moderator jest po to aby wszystkie strony "godzić" i wybierać takie rozwiązanie co wszyscy będą zadowoleni ;] temat nie będzie zalegał nikomu ...

wybaczcie ale nie mogłam juz ...

Ostatnia edycja:
nie nie czekam az ktos zateskni:-D
czytam i obserwuje..

bo Twoja sonda minela sie z celem...
to byla tylko uwaga..ale widze Ty uwag nie przyjmujesz do wiadomosci....:sorry2:
i nie naskakuj na mnie od razu..

ps wiem ze wyszlo nie po Twojemu stąd te nerwy... ale po cos to glosowanie bylo...
zeby zadecydowala grupa ,

Ostatnia edycja:
nie nie czekam az ktos zateskni:-D
czytam i obserwuje..

bo Twoja sonda minela sie z celem...
to byla tylko uwaga..ale widze Ty uwag nie przyjmujesz do wiadomosci....:sorry2:
i nie naskakuj na mnie od razu....
bo głupia ta twoja uwaga i wiem w jakim celu ją tu napisałaś a takie pytanie mogłaś zadac na gg wiec w czym problem ? ;]
i z celem sie nie mineła bo przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie
i obserwuj obserwuj ... ;]

bo głupia ta twoja uwaga i wiem w jakim celu ją tu napisałaś a takie pytanie mogłaś zadac na gg wiec w czym problem ? ;]
i z celem sie nie mineła bo przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie
i obserwuj obserwuj ... ;]
wcale nie glupia....raczej powiedzialabym ze sluszna, skoro dalas dziewczynom wybor , one wybraly a Ty i tak co innego robisz....

no i na gg nie napisze bo poxniej przekrecasz slowa jak ostatnio....:sorry2: wiec wole tutaj...
moze mnie zbanuj od razu co??to sie nie bede udzielc
chyba sama napisala ze kazdy sie moze udzielac na forum..
znow pominiecie z celem... hmmm...

wcale nie glupia....raczej powiedzialabym ze sluszna, skoro dalas dziewczynom wybor , one wybraly a Ty i tak co innego robisz....

no i na gg nie napisze bo poxniej przekrecasz slowa jak ostatnio....:sorry2: wiec wole tutaj...
moze mnie zbanuj od razu co??to sie nie bede udzielc
chyba sama napisala ze kazdy sie moze udzielac na forum..
znow pominiecie z celem... hmmm...
po pierwsze nie przekrecilam tylko ty nie zrozumialas sedna !!!! wiec nie zmyślaj a po drugie czytaj dokladnie bo napisalam " ...przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie... " na temat listy wagowej a nie ogolnie :]

po pierwsze nie przekrecilam tylko ty nie zrozumialas sedna !!!! wiec nie zmyślaj a po drugie czytaj dokladnie bo napisalam " ...przynajmniej wiem kto chce a kto nie wiec jezeli tobie to nie potrzebne to nie udzielaj sie... " na temat listy wagowej a nie ogolnie :]
dobra dobra... :tak: tak sobie tłumacz.....:sorry2:
nie chce mi sie wiecej na ten temat pisac....
i tak uwazam ze skoro dalas wybor to powinnas sie tego trzyamac...
a udzielac sie moge na kazdy temat.... i bede ....

i dobrze ze wiesz co inni mysla, szkoda ze wykorzystujesz to w inny sposob...
tak wiem ze nie chcecie
ale zrobie inaczej.... heh

reklama
Wg mnie moderator może i powienien być elastyczny w swoich decyzjach...a nie twardo się trzymac zasad jak w wojsku...bezsens...

Sonda dotyczyła oddzielnego wątku,który został przegłosowany na NIE,więc go nie bedzie.Dla tych co chcieli ( np.JA) KAsia zrobi na starym i już...co komu przeszkadza 1 post więcej???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry