R
rouż
Gość
Ja tez uwazam, ze Kasiula na drugiego moda jest ok. Czesto jest na bb, bardzo sie udziela, robila rozne listy itdd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja uważam że Kasiula ma odrobine podobne podejści do sprawy jak Kam. Czasem odnosze wrażenie że za wszelką cenę próbuje przepchnąć swoje pomysły chociaż innym to nie pasuje. Ma w sobie troche za mało obiektywizmu. No ale to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzaćJa tez uwazam, ze Kasiula na drugiego moda jest ok. Czesto jest na bb, bardzo sie udziela, robila rozne listy itdd
Pierwsze słyszę...sonde mozna samemu/samej zalozyc chyba? nie?
Czyli Dziunke mamy juz x2
Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Czekamy ;-)
Póki co na liście mamy:
1. Dziunka
2. Katrenki
3. Kasiula
4. Natalunia
5. Aga 444
Bardzo prosimy w.w. osoby o komentarz czy zgadzają się na pełnienie takiej funkcji
Jesli więcej propozycji nie będzie to bedziemy prosic Kam o stworzenie sondy "wyborczej" ;-)
Ja tam nie jestem za usunięciem Kamili bo uważam ze dziewczyna jeszcze jest na etapie nauki (nie tylko moderowania)... i nie sądzę aby reszta dziewczyn chciała ją usunąc chociaż oczywiście mogę się mylić.
Ja tez uwazam, ze Kasiula na drugiego moda jest ok. Czesto jest na bb, bardzo sie udziela, robila rozne listy itdd