reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a może być tak ze wątek zdjęciowy będzie dostępny dla nowych użytkowników po napisaniu przez nich w temacie np 100 postów?? myślę że to by było fair:-):-)
byłoby fair...
oczywiście:tak:tyle że to nie ja daję udostępnienie...(ja dałam tylko listę dziewczyn które siedzą na listopadzie )
będzie tak że my wszystkie listopadówki mamy dostęp a pozostałe osoby będę zapisywać jak już zauważę że mają te 100 postów i przekażę dalej aby je dodać, bo automatycznie to się nie da:-p

tylko cały czas czekam na przyznanie zamkniętego dla nas..

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu tak czytam i czytam..
ten albumik to będzie coś w stylu jak royanna proponowała??tyle ze jako oddzielny temat tak??
Bedac na spacerze pomyslalam, ze moze wage i wzrost mozna by dodac do listy urodzeniowej. Jest tam foto, imie, data urodzin, wagi wzrost uroddzeniowy a moderator moglby dopisywac ciut nizej aktualna wage i wzrost z data pomiaru :) My bysmy pisaly do moderatora po kazdym pomiarze a on na biezaco by dodawal. Uwiezcie, ze jeszcze z pol roku, rok max a ten temat wygasnie. U nas na wrzesniowkach 2006 juz dawno sie kurzy...A tak byloby porownaie a n ie byloby zdbednych watkow...

Jutro będzie już dostęp do forum zamkniętego,
prosze nie piszcie tam nic (poki co)
jak będę dostępna to przeniosę tam wątek zdjęciowy..
napiszcie mi jaki jeszcze chcecie żebym przeniosła

edit:
w związku z tym że w pl już po północy to się poprawię i grupa będzie jeszcze dziś ;)

Ostatnia edycja:
Jutro będzie już dostęp do forum zamkniętego,
prosze nie piszcie tam nic (poki co)
jak będę dostępna to przeniosę tam wątek zdjęciowy..
napiszcie mi jaki jeszcze chcecie żebym przeniosła

edit:
w związku z tym że w pl już po północy to się poprawię i grupa będzie jeszcze dziś ;)

Może FILMIKI NASZYCH DZIECI?

spoko ,
pewnie temat pojawi się wieczorem a ja jadę po brameczkę..
więc jak będę to wrzucę , a jak jeszcze macie jakieś propozycje to piszcie :)

wyjatkowa napisz do kamci na pw, wysle ci zaproszenie, ktore musisz zaakceptowac i linka :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry