reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak se posiedzialam pomyslalam i widze ze nie kazdy chce laczyc niektore tematy ...

moim zdaniem zmiany potrzebne sa na forum ogolnikowe... nikt nie mowi ze jest zle ale trzeba dazyc do tego aby bylo lepiej wydaje mi sie ze niektore tematy polaczyc mozna ze soba to sa moje propozycje i chcialabym abyscie pisaly czy TAK czy NIE jak macie inne propozycje to dawajcie....

Położna, wizyty u pediatry i szczepienia +

zdrowie oraz waga naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Zadbana mama + w wolnym czasie

Smaki, smaczki, kulinaria + kulinaria-spis treści

Teściowie i rodzice... chwalimy i narzekamy + Wasi partnerzy/ mężowie

Prawo kobiet w ciąży w 2009 roku - zmiana nazwy bo my juz nie wciazy ;:p a prawo dotyczny nadal ;-)
oprócz smaków i spisu treści jestem za ,dodatkowo połączyłabym zabawy naszych dzieci z zachowaniem i ewentualnie wózek z zakupami

reklama
(...)
- NIE - byłoby za dużo tematów z założenia obszernych w jednym miejscu

- NIE - bo zadbana mama dotyczy akcji pielegnacyjnych tzn fryzjer, kosmetyczka, fitnes itd a wolny czas mówi o naszym HOBBY tzn wyszywanie, zbieranie znaczków, motylków, majsterkowanie itd

[URL="https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/smaki-smaczki-kulinaria-27794/"] -TAK

[URL="https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/tesciowie-i-rodzice-chwalimy-i-narzekamy-35339/"]
NIE bo to dwa różne tematy

TAK

Zaglądając na dany wątek chciałabym znaleźć informacje o danym temacie a nie 1500 innych rzeczy.
Ja rozumiem - gdybysmy miały kilkanaście stron tematów itd ale po co zmieniać coś co dobrzze działa? Nie kumam :eek:

Ja popieram w 100% Mary.

Poza tym nie wiem po co ulepszać coś na siłę. Na naszym podforum jest super porządek, a to własnie ze względu na bardziej wyszczególnione tematy. Każda z nas ma coś interesującego dla siebie. Może od razu zostawmy sam Listopad? Wtedy nie będzie syfu.

ja bym zostawila tak jak jest, a jesli bedzie propozycja polaczenia tematow to sonda.... ostatecznie nie dzieje sie to przeciez codziennie....

ja chciałam napisać że dobrze by było wybrać jeszcze jednego moda bo dla jednej osoby to za dużo do ogarnięcia
co myślicie??

Ja to może bym chciała bo lubię takie funkcje organizacyjne, ale wtedy będę musiała trzymać język za zębami a to się nie da:-D

reklama
Ja to może bym chciała bo lubię takie funkcje organizacyjne, ale wtedy będę musiała trzymać język za zębami a to się nie da:-D
Da sie Da sie :tak:
No co ty - TY NIE DASZ RADY? :cool2:

Proponuję tak;
Piszcie wasze propozycje na 2 Moda jak i odrazu prośba do teoretycznych kandydatek o komentarz - czy poczuwają się do pełnienia takiej funkcji :tak:
Zrobimy liste, później sonde i bedziemy miały swoje własne wybory... :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry