reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja uważam że Kasiula ma odrobine podobne podejści do sprawy jak Kam. Czasem odnosze wrażenie że za wszelką cenę próbuje przepchnąć swoje pomysły chociaż innym to nie pasuje. Ma w sobie troche za mało obiektywizmu. No ale to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać :cool2:
mary ja uwazam ze mylisz sie ale jak se chcesz.... kilka razy ponaglałam temat połączenia tematow bo jak widac po sadzie sa tez TAKIE osoby co chca wiec czemu ma byc tak jak chce mniejszosc? :]

Dziewczyny ...
prosiłabym was o zdjęcie waszej pociechy z pierwszych dni po urodzeniu <najlepiej takie z domu a nie ze szpitala> i jak skończyła wasza pociecha pół roku :))))))
fotki prosiłabym na maila kasiiula@o2.pl ... ;]
od razu w mailu fajnie by było abyście wysłały aktualna wagę maluszka
"Pawełek- ur 4150g - 7miesiecy 2 tygodnia -8100g"

chciałabym zrobić taki "albumik" naszych pociech jak się zmieniły przez pół roku a waga do listy dzieci aby mieć ogólnie obeznanie ile jakie dziecko wazy będzie to lista uaktualniana w miarę możliwość jednak te pierwsze dane ciężko znaleźć na całym wątku ;] ...
oczywiście nic z przymusu to wszystko dla chętnych :)

pozdrawiam ;-)

kasiula jesli mozesz to jak zbierzesz dane to poczekaj z tworzeniem albumu az powstanie forum zamknięte:tak:
ale wy dziewczyny wysyłajcie privy do Kasi
tam się zrobi moze ten albumik, chyba że wolicie tutaj:happy2:

a przy okazji , jesli ktoś nie będzie miał dostępu do zamkniętego to pisać na prv do mnie bo nie jestem pewna czy wszystkie listopadówki które piszą i czytają wpisałam na listę, starałam a się o nikim nie zapomnieć...

kasiula jesli mozesz to jak zbierzesz dane to poczekaj z tworzeniem albumu az powstanie forum zamknięte:tak:
ale wy dziewczyny wysyłajcie privy do Kasi
tam się zrobi moze ten albumik, chyba że wolicie tutaj:happy2:

a przy okazji , jesli ktoś nie będzie miał dostępu do zamkniętego to pisać na prv do mnie bo nie jestem pewna czy wszystkie listopadówki które piszą i czytają wpisałam na listę, starałam a się o nikim nie zapomnieć...
Kamcia ale ja nei chce do zamknietego ;]

reklama
a może być tak ze wątek zdjęciowy będzie dostępny dla nowych użytkowników po napisaniu przez nich w temacie np 100 postów?? myślę że to by było fair:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry