mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
NO TO SPROBUJE ZROBIC SONDE
mowie sprobuje bo jeszcze tego nie robilam
mowie sprobuje bo jeszcze tego nie robilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mary ja uwazam ze mylisz sie ale jak se chcesz.... kilka razy ponaglałam temat połączenia tematow bo jak widac po sadzie sa tez TAKIE osoby co chca wiec czemu ma byc tak jak chce mniejszosc? :]A ja uważam że Kasiula ma odrobine podobne podejści do sprawy jak Kam. Czasem odnosze wrażenie że za wszelką cenę próbuje przepchnąć swoje pomysły chociaż innym to nie pasuje. Ma w sobie troche za mało obiektywizmu. No ale to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać
Tak, tylko sonda byla nieczytelna.... Zresztą, zostawmy to terazmary ja uwazam ze mylisz sie ale jak se chcesz.... kilka razy ponaglałam temat połączenia tematow bo jak widac po sadzie sa tez TAKIE osoby co chca wiec czemu ma byc tak jak chce mniejszosc? :]
no byla nie czytelna wiec szczegolowo tu spytalam co juz wiem ze nie potrzebnie ruszałam ;] lepiej siedziec cicho ;]Tak, tylko sonda byla nieczytelna.... Zresztą, zostawmy to teraz
Kamcia ale ja nei chce do zamknietego ;]kasiula jesli mozesz to jak zbierzesz dane to poczekaj z tworzeniem albumu az powstanie forum zamknięte
ale wy dziewczyny wysyłajcie privy do Kasi
tam się zrobi moze ten albumik, chyba że wolicie tutaj
a przy okazji , jesli ktoś nie będzie miał dostępu do zamkniętego to pisać na prv do mnie bo nie jestem pewna czy wszystkie listopadówki które piszą i czytają wpisałam na listę, starałam a się o nikim nie zapomnieć...
to spoko.. też napisałam że chyba że wolicie tutaj bo nie wiedziałam gdzie chcecieKamcia ale ja nei chce do zamknietego ;]