reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Juz to proponowalam na listopadzie, jestem bardzo ZA, jednak z opcja usuniecia z tej funkcji KAM.
Dla mnie Natalunia (rozsadna dziewczyna bardzo) i Dziunka

Juz to proponowalam na listopadzie, jestem bardzo ZA, jednak z opcja usuniecia z tej funkcji KAM.
Dla mnie Natalunia (rozsadna dziewczyna bardzo) i Dziunka
Czyli Dziunke mamy juz x2 :tak:

Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Czekamy ;-)
Póki co na liście mamy:
1. Dziunka
2. Katrenki
3. Kasiula
4. Natalunia

5. Aga 444

Bardzo prosimy w.w. osoby o komentarz czy zgadzają się na pełnienie takiej funkcji

Jesli więcej propozycji nie będzie to bedziemy prosic Kam o stworzenie sondy "wyborczej" ;-)

Ja tam nie jestem za usunięciem Kamili bo uważam ze dziewczyna jeszcze jest na etapie nauki (nie tylko moderowania)... i nie sądzę aby reszta dziewczyn chciała ją usunąc chociaż oczywiście mogę się mylić. :sorry:

Ostatnia edycja:
ja mysle zeby Kam zostawic oczywiscie a co do moderowania moge sie podjac ... nie bede nadawała sie toz mozna zmienic ;] albo mnie usunac hahahah ;P

mary a czemu siebie nei wpisalas? ;]
a moze
aga4444?

ja mysle zeby Kam zostawic oczywiscie a co do moderowania moge sie podjac ... nie bede nadawała sie toz mozna zmienic ;] albo mnie usunac hahahah ;P

mary a czemu siebie nei wpisalas? ;]
a moze
aga4444?

Bo pisałam juz wczesniej ze ostatnimi czasy żadko mam czas i możliwosć na bb zaglądać a co dopiero moderować.
Mogę wspierać moderatorów mentalnie ;-):-)

JA jestem za KASIIULĄ lub DZIUNKĄ:tak::tak:
co do języka za zębami to faktycznie tak jest?? że mod nie może mieć zdania?? be:tak:z sensu może to zmienimy...:-):-)

co do KAM to uważam że powinna zostać:tak:

co do mnie todzięki babeczki ale ja sie nie nadaje ja to nerwus choleryk jestem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

JA jestem za KASIIULĄ lub DZIUNKĄ:tak::tak:
co do języka za zębami to faktycznie tak jest?? że mod nie może mieć zdania?? be:tak:z sensu może to zmienimy...:-):-)

co do KAM to uważam że powinna zostać:tak:

co do mnie todzięki babeczki ale ja sie nie nadaje ja to nerwus choleryk jestem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czyli mamy:
1. Dziunka
2. Katrenki
3. Kasiula
4. Natalunia

Katrenki, Natalunia - co wy na to?

reklama
Mogę się podjąć, jestem już modem przecież ;-)

Zaznaczam, że mimo, że czytam forum, to nie zawsze się udzielam ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry