D
dziunka24.
Gość
Jak dla mnie Kasiulla lub Mary Mary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie nie poczuwam bo nie mam ostatnio czasu nawet zaglądać na bb a co dopiero porządki robić ale dziękuję za uznanieJak dla mnie Kasiulla lub Mary Mary
Czyli Dziunke mamy juz x2Juz to proponowalam na listopadzie, jestem bardzo ZA, jednak z opcja usuniecia z tej funkcji KAM.
Dla mnie Natalunia (rozsadna dziewczyna bardzo) i Dziunka
ja mysle zeby Kam zostawic oczywiscie a co do moderowania moge sie podjac ... nie bede nadawała sie toz mozna zmienic ;] albo mnie usunac hahahah ;P
mary a czemu siebie nei wpisalas? ;]
a moze
aga4444?
Czyli mamy:JA jestem za KASIIULĄ lub DZIUNKĄ
co do języka za zębami to faktycznie tak jest?? że mod nie może mieć zdania?? bez sensu może to zmienimy...:-):-)
co do KAM to uważam że powinna zostać
co do mnie todzięki babeczki ale ja sie nie nadaje ja to nerwus choleryk jestem...