reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak samo ja sie wypowiem na temat TEMATÓW PRZYKLEJONYCH moim zdaniem po 1 powinny byc tam tematy głowne czyli regulamin ogloszenia no i lista dzieciaczkow nawet nei wiem czy zapoznajmy sie powinno byc ale mniejsza o to... tak samo po co robic oddzielny temat KULINARIA-SPIS TRESCI? mozna to wkleic na poczatek tematu w 1 poscie <mysle ze mary sie nie obrazi>

CZasami temat jest na drugiej stronie i żeby nie tracić czasu na szukanie, lepiej zajrzeć do przyklejonych - szybciej i wygodniej.

reklama
Wiecie co , robcie jak chcecie, mi bylo dobrze tak jak bylo, wiec nie wiem na cholere te zmiany. I tak ledwo przezylam zmiane wygladu bb;-)

sonde do każdego tematu z osobna??
możemy jak narazie do tematu z karmieniem a późńej się pomyśli co dalej;-)

Kam ja mysle ze to byl suuuuuuuuuuuper pomysl, potem kasiula zbila cie z tropu i zrobiliscie ogolna sondte. Na ta sonde ktora jest odpowiem ze nie wiem, bo jest zle postawione pytanie za ogolnikowo. Super byl twoj pomysl z polaczeniem konkretnego watku z watkiem i my sie wypowiadamy o tym jednym polaczeniu i sprawa jasna, a potem nastepne watki i to by bylo ok moim zdaniem. Nie uciekaj od nas walcz do konca :) zrob tak jak chcialas na poczatku, a ta sonda niech tez idzie. Po prostu mysle ze wiele dziewczyn tak i ja nie doczytalo o co chodzi i stad te niedomowienia. Bo sonda na watku osobnym, a o czym sonda na informacji.

yyyy przywrócilam wątek wagowy, trochę mi to zajęło...
jutro po godzinach dokończę ten cały spis kulinarii...

no a później jak bedziecie chciały żebym coś zmieniła, to ustalcie co i jak,,, i jak dojdziecie do porozumienia piszczie na pw albo dziewczyny mi przekażą na gg
dzięki

tak se posiedzialam pomyslalam i widze ze nie kazdy chce laczyc niektore tematy ...

moim zdaniem zmiany potrzebne sa na forum ogolnikowe... nikt nie mowi ze jest zle ale trzeba dazyc do tego aby bylo lepiej wydaje mi sie ze niektore tematy polaczyc mozna ze soba to sa moje propozycje i chcialabym abyscie pisaly czy TAK czy NIE jak macie inne propozycje to dawajcie....

Położna, wizyty u pediatry i szczepienia +

zdrowie oraz waga naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Zadbana mama + w wolnym czasie

Smaki, smaczki, kulinaria + kulinaria-spis treści

Teściowie i rodzice... chwalimy i narzekamy + Wasi partnerzy/ mężowie

Prawo kobiet w ciąży w 2009 roku - zmiana nazwy bo my juz nie wciazy ;:p a prawo dotyczny nadal ;-)

to sa moje propozycje mysle ze te tematy sa do siebie podobne tesciowuie i rodzice nie sa uzywane tak czesto wiec mozna polaczyc z partnerami
smaki smaczki... po co orbic oddzielny temat ze spisem tresci ?
zadbana mama w wolnym czasie :D
i co do zdrowia i wizyt u lekarza i szczepien to nie wiem wydaje mi sie ze mozna polaczyc ... ;];];];]

prosze nie krzyczeć tylko pisac swoje sugestie ;]
forum to my wiec musimy sie dogadywac ;]

tak se posiedzialam pomyslalam i widze ze nie kazdy chce laczyc niektore tematy ...
(...)
- NIE - byłoby za dużo tematów z założenia obszernych w jednym miejscu

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/zadbana-mama-30884/
- NIE - bo zadbana mama dotyczy akcji pielegnacyjnych tzn fryzjer, kosmetyczka, fitnes itd a wolny czas mówi o naszym HOBBY tzn wyszywanie, zbieranie znaczków, motylków, majsterkowanie itd

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/smaki-smaczki-kulinaria-27794/
-TAK

[/URL] NIE bo to dwa różne tematy

TAK

Zaglądając na dany wątek chciałabym znaleźć informacje o danym temacie a nie 1500 innych rzeczy.
Ja rozumiem - gdybysmy miały kilkanaście stron tematów itd ale po co zmieniać coś co dobrzze działa? Nie kumam :eek:

mary a masz jakies propozycje ??

widzisz... tobie wszytsko gra a dla mnie za duzo tematów podobnych do siebie i mozna je spokojnie polaczyc ... ;] z kazdym mieisacem bedzie nowy temat i za jakis czas to bedzie wielki syf ;]

oo a moze załozymy

Ząbki naszych pociech ??

reklama
Położna, wizyty u pediatry i szczepienia +

zdrowie oraz waga naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

NIE z tym że tak myślę że może położna etc mozna by wcielic do zdrowia no albo wątek przenieść do archiwum (połozna... oczywiście) no bo szczepienia będą teraz za pól roku położna już nie przychodzi a do lekarza żadna z nas ot tak sobie nie chodzi natomiast łaczenie watku Waga plus Zdrowie to NIE

Zadbana mama + w wolnym czasie

TAK

Smaki, smaczki, kulinaria + kulinaria-spis treści

OBOJĘTNE

Teściowie i rodzice... chwalimy i narzekamy + Wasi partnerzy/ mężowie

TAK

Prawo kobiet w ciąży w 2009 roku - zmiana nazwy bo my juz nie wciazy ;:p a prawo dotyczny nadal ;-)

SPOKO :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry