reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marzena ja sie nie obraziłam , ale widzisz sama że co osoba to opinia,
kazdy ma inne, swoje zdanie...
jak ja mam was wszystkie pogodzić, a jednocześnie zrobić tak żebyście nie miały do mnie pretensji , ze jest coś nie tak,
nie połączyłam tematów powiedziano mi że syf , połączyłam to że bałagan:confused2:
to jak ja mam się zachować??
jest sonda i pójdziemy za większością głosów, tak chyba będzie najlepiej??
kiedy zawsze zadawałam pytanie czy połączyć jakieś tematy odpowiadało mi kilka osób z 4-5 a reszta nic , a później się dziwili....

reklama
Marzena ja sie nie obraziłam , ale widzisz sama że co osoba to opinia,
kazdy ma inne, swoje zdanie...
jak ja mam was wszystkie pogodzić, a jednocześnie zrobić tak żebyście nie miały do mnie pretensji , ze jest coś nie tak,
nie połączyłam tematów powiedziano mi że syf , połączyłam to że bałagan:confused2:
to jak ja mam się zachować??
jest sonda i pójdziemy za większością głosów, tak chyba będzie najlepiej??
kiedy zawsze zadawałam pytanie czy połączyć jakieś tematy odpowiadało mi kilka osób z 4-5 a reszta nic , a później się dziwili....
To wysyłaj PW
I gdzie ta sonda???

ja bym zrobiłą watek wagowy bez komantarzy tak jak watek urodzeniowy
a mod bedzie na biezaco zmieniał wage i wzrost
wtedy mozna wejsc i sobie looknąć i porównywać

tak samo ja sie wypowiem na temat TEMATÓW PRZYKLEJONYCH moim zdaniem po 1 powinny byc tam tematy głowne czyli regulamin ogloszenia no i lista dzieciaczkow nawet nei wiem czy zapoznajmy sie powinno byc ale mniejsza o to... tak samo po co robic oddzielny temat KULINARIA-SPIS TRESCI? mozna to wkleic na poczatek tematu w 1 poscie <mysle ze mary sie nie obrazi>

tak samo ja sie wypowiem na temat TEMATÓW PRZYKLEJONYCH moim zdaniem po 1 powinny byc tam tematy głowne czyli regulamin ogloszenia no i lista dzieciaczkow nawet nei wiem czy zapoznajmy sie powinno byc ale mniejsza o to... tak samo po co robic oddzielny temat KULINARIA-SPIS TRESCI? mozna to wkleic na poczatek tematu w 1 poscie <mysle ze mary sie nie obrazi>
:eek:
Nie - Mary sie nie obrazi:cool2:
Słuchajcie - m.in chodzi o to ze dla pewnych z nas pewne tematy są ważniejsze od innych, a inne mniej istotne... Dla mnie temat wagi maluszków jest mega wazny z racji problemów z ekstrymalnym przybieraniem młodej...
Szanujmy sie nawzajem a bedzie dobrze :sorry:

Ja bym proponowała tak

LISTOPAD I SAMOPOCZUCIE = LISTOPAD
WAGA I ZDROWIE MALUSZKÓW= UWAŻAM ŻE TEMATY POWINNY BYĆ OSOBNO
ZADBANA MAMA I CZAS WOLNY= ZADBANA MAMA I ROBOTNA MAMA :-)
KARMIENIE PIERSIĄ I PAPKI= NIE WIEM

reklama
Bedac na spacerze pomyslalam, ze moze wage i wzrost mozna by dodac do listy urodzeniowej. Jest tam foto, imie, data urodzin, wagi wzrost uroddzeniowy a moderator moglby dopisywac ciut nizej aktualna wage i wzrost z data pomiaru :) My bysmy pisaly do moderatora po kazdym pomiarze a on na biezaco by dodawal. Uwiezcie, ze jeszcze z pol roku, rok max a ten temat wygasnie. U nas na wrzesniowkach 2006 juz dawno sie kurzy...A tak byloby porownaie a n ie byloby zdbednych watkow.

Co do innych to zgadzam sie aby polaczyc. Na karmieniu piersia coraz czesciej pisze sie tez o papkach, a na papkach rowniez o cycu. Zadbana mama i wolny czase terz bym polaczyla. A i samopoczucie moim zdaniem z listopadem jako calosc jest ok, bo czesto tam powielamy problemy.

Co do spisu tresci kulinarnego-dobra robota ale dla mnie zbedny temat i nieprzydatny, bo mam inaczej ustawione strony w forum i ja mam duuuuzo mniej stron, wiec to mi nie zgadza sie w calosci co w spisie jest napisane.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry