reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marzena ja sie nie obraziłam , ale widzisz sama że co osoba to opinia,
kazdy ma inne, swoje zdanie...
jak ja mam was wszystkie pogodzić, a jednocześnie zrobić tak żebyście nie miały do mnie pretensji , ze jest coś nie tak,
nie połączyłam tematów powiedziano mi że syf , połączyłam to że bałagan:confused2:
to jak ja mam się zachować??
jest sonda i pójdziemy za większością głosów, tak chyba będzie najlepiej??
kiedy zawsze zadawałam pytanie czy połączyć jakieś tematy odpowiadało mi kilka osób z 4-5 a reszta nic , a później się dziwili....

reklama
Marzena ja sie nie obraziłam , ale widzisz sama że co osoba to opinia,
kazdy ma inne, swoje zdanie...
jak ja mam was wszystkie pogodzić, a jednocześnie zrobić tak żebyście nie miały do mnie pretensji , ze jest coś nie tak,
nie połączyłam tematów powiedziano mi że syf , połączyłam to że bałagan:confused2:
to jak ja mam się zachować??
jest sonda i pójdziemy za większością głosów, tak chyba będzie najlepiej??
kiedy zawsze zadawałam pytanie czy połączyć jakieś tematy odpowiadało mi kilka osób z 4-5 a reszta nic , a później się dziwili....
To wysyłaj PW
I gdzie ta sonda???

ja bym zrobiłą watek wagowy bez komantarzy tak jak watek urodzeniowy
a mod bedzie na biezaco zmieniał wage i wzrost
wtedy mozna wejsc i sobie looknąć i porównywać

tak samo ja sie wypowiem na temat TEMATÓW PRZYKLEJONYCH moim zdaniem po 1 powinny byc tam tematy głowne czyli regulamin ogloszenia no i lista dzieciaczkow nawet nei wiem czy zapoznajmy sie powinno byc ale mniejsza o to... tak samo po co robic oddzielny temat KULINARIA-SPIS TRESCI? mozna to wkleic na poczatek tematu w 1 poscie <mysle ze mary sie nie obrazi>

tak samo ja sie wypowiem na temat TEMATÓW PRZYKLEJONYCH moim zdaniem po 1 powinny byc tam tematy głowne czyli regulamin ogloszenia no i lista dzieciaczkow nawet nei wiem czy zapoznajmy sie powinno byc ale mniejsza o to... tak samo po co robic oddzielny temat KULINARIA-SPIS TRESCI? mozna to wkleic na poczatek tematu w 1 poscie <mysle ze mary sie nie obrazi>
:eek:
Nie - Mary sie nie obrazi:cool2:
Słuchajcie - m.in chodzi o to ze dla pewnych z nas pewne tematy są ważniejsze od innych, a inne mniej istotne... Dla mnie temat wagi maluszków jest mega wazny z racji problemów z ekstrymalnym przybieraniem młodej...
Szanujmy sie nawzajem a bedzie dobrze :sorry:

Ja bym proponowała tak

LISTOPAD I SAMOPOCZUCIE = LISTOPAD
WAGA I ZDROWIE MALUSZKÓW= UWAŻAM ŻE TEMATY POWINNY BYĆ OSOBNO
ZADBANA MAMA I CZAS WOLNY= ZADBANA MAMA I ROBOTNA MAMA :-)
KARMIENIE PIERSIĄ I PAPKI= NIE WIEM

reklama
Bedac na spacerze pomyslalam, ze moze wage i wzrost mozna by dodac do listy urodzeniowej. Jest tam foto, imie, data urodzin, wagi wzrost uroddzeniowy a moderator moglby dopisywac ciut nizej aktualna wage i wzrost z data pomiaru :) My bysmy pisaly do moderatora po kazdym pomiarze a on na biezaco by dodawal. Uwiezcie, ze jeszcze z pol roku, rok max a ten temat wygasnie. U nas na wrzesniowkach 2006 juz dawno sie kurzy...A tak byloby porownaie a n ie byloby zdbednych watkow.

Co do innych to zgadzam sie aby polaczyc. Na karmieniu piersia coraz czesciej pisze sie tez o papkach, a na papkach rowniez o cycu. Zadbana mama i wolny czase terz bym polaczyla. A i samopoczucie moim zdaniem z listopadem jako calosc jest ok, bo czesto tam powielamy problemy.

Co do spisu tresci kulinarnego-dobra robota ale dla mnie zbedny temat i nieprzydatny, bo mam inaczej ustawione strony w forum i ja mam duuuuzo mniej stron, wiec to mi nie zgadza sie w calosci co w spisie jest napisane.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry