reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam dosyć skakania po forum jak małpa w zoo!!!Za duzo tych wątków,mało na temat się pisze itp.

Ja by połączyła niektóre tematy,oto moja propozycja:

LISTOPAD I SAMOPOCZUCIE -
WAGA I ZDROWIE MALUSZKÓW
ZADBANA MAMA I CZAS WOLNY
KARMIENIE PIERSIĄ I PAPKI ( NIKT CYCEM JUZ SAM NIE KARMI -OPRÓCZ KILOKA NASZEGO:-) )

no tak, ale ja pytałam miesiąc temu o połączenie tych tematów,i dziewczyny powiedziąły stanowczo że chcą mieć oddzielny...
więc przecież nie zrobię tego jeśli one nie chcą, ja nie jestem tu od "rządzenia" tylko od pilnowania porządku i od strony technicznej...;-) kiedy teraz padła propozycja z Twojej strony poczekam czy dziewczyny zmieniły zdanie, a wtedy połączę temat,
a smopoczucie z listopadem mogę połczyć zaraz , bo faktycznie są praktycznie o tym samym..

no i przecież każdy moze naisać jesli coś zauważy że jest nie tak, nas jest ok 60 babek, a ja sama, a nawet 2 wszystkiego nie widzą.. ;-)
więc w razie byście miały jakieś propozycje to po to jest ten temat tutaj:tak: żeby się dogadać:tak:
ps, jedni wolą wszystko w "kupie" zwięźle, a inni przejrzyście... trudno wszystkim dogodzić jednocześnie...
Marzena bez przesady napisąłam że nie łączyłam tematów bo nie każdemu pasuje, jedni nie chcą inni chca...
ja zgłupieć mogę...
każdemu coś nie pasuje a pretensje do mnie.
Przeczytakj najpierw całość zanim posądzisz mnie o SAMOWOLKĘ:baffled:
i powwstała sonda..
ja nie mam zamiaru decydować sama bo właśie chciałam uniknąć pretensji, zawsze ktoś będzie za i przeciw...
nie moja wina...

No to ja zglaszam oficjalny sprzeciw!
Po jakiego grzyba???????????????????????????? :eek::eek::eek::eek::eek:
Tak to wchodzilam na watek i mialam z miejsca porownanie a tak bede musiala przekopywac sie przez 10tki postow zanim dotre do jakiejs wagi!!
Komu to przeszkadzało????:eek::eek::eek::eek:

i tak trzeba bylo przekopywać wątek wagowy ,bo nabazgrane zawsze na inne tematy też było niż waga...
mi przeszkadzałoale rzuciłąm propozycję tylko,możesz się nie zgodzić ale nie krzycz tak :-/

Racja syf jest i tyle na tym forum,chcecie to się kiście w tym bałaganie...jedna ja napisałąm i Kasia ze bajzer to wielkie oburzenie...ne każdy ma czas tak skakać i czytać 100 temató na raz...Moderator powinien robić porządki po swojemu i ew.zapytac delikatnie a nie dopuszczac się bałaganu... a szkoda gadac ,nic nie powiem więcej bo się zaraz mi znowu posypie jak od "ulencji inteligencji "

Słuchajcie!
Wszystkie wiemy ze raz jest czas na bb innym razem nie. W związku z czym nie sposób śledzić na bierząco wszystkich nowości propozycji sond itp.... Owszem - na wagowym i tak trzeba bylo sie przekopywac ale przez kilka do kilkunastu postow a nie kilkadziesiąd bądź kilkaset! Nawet jesli wywiązywała się dyskusja to dotyczyła ona wagi maluszków a nie wysypek, problemow z kupą, kaszelków i innych katarków.
Kamila, i nie ma co focha strzelać....
MNIE SIE TA ZMIANA NIE PODOBA I JEJ NIE AKCEPTUJE!!!!
IDĄC TYM TOREM MYŚLENIA - ZOSTAWMY MOZE JEDEN WATEK CO? LISTOPAD...???
BEDZIECIE/MY MIAŁY "PORZĄDEK".... :confused2::confused2::confused2:

reklama
i tak trzeba bylo przekopywać wątek wagowy ,bo nabazgrane zawsze na inne tematy też było niż waga...
mi przeszkadzałoale rzuciłąm propozycję tylko,możesz się nie zgodzić ale nie krzycz tak :-/
...
To ze bylo nabazgrane to inny temat i problem do rozwiazania - do nas zeby nei bazgrac a do Kam żeby przenieśc - tak to wlasnie działa.
A krzyczec jeszcze nie zaczęłam.... :eek: Na razie wyraziłam oburzenie i dezaprobate :confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry