mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
przepraszam, a gdzie temat "waga naszych maluchów"????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
połączona ze zdrowiem naszych maluchów (napisane wyżej)przepraszam, a gdzie temat "waga naszych maluchów"????
No to ja zglaszam oficjalny sprzeciw!połączona ze zdrowiem naszych maluchów (napisane wyżej)
...
zdrowie naszych maluszków+ waga naszych maluszków= zdrowie i waga naszych maluszków
Mam dosyć skakania po forum jak małpa w zoo!!!Za duzo tych wątków,mało na temat się pisze itp.
Ja by połączyła niektóre tematy,oto moja propozycja:
LISTOPAD I SAMOPOCZUCIE -
WAGA I ZDROWIE MALUSZKÓW
ZADBANA MAMA I CZAS WOLNY
KARMIENIE PIERSIĄ I PAPKI ( NIKT CYCEM JUZ SAM NIE KARMI -OPRÓCZ KILOKA NASZEGO:-) )
Marzena bez przesady napisąłam że nie łączyłam tematów bo nie każdemu pasuje, jedni nie chcą inni chca...no tak, ale ja pytałam miesiąc temu o połączenie tych tematów,i dziewczyny powiedziąły stanowczo że chcą mieć oddzielny...
więc przecież nie zrobię tego jeśli one nie chcą, ja nie jestem tu od "rządzenia" tylko od pilnowania porządku i od strony technicznej...;-) kiedy teraz padła propozycja z Twojej strony poczekam czy dziewczyny zmieniły zdanie, a wtedy połączę temat,
a smopoczucie z listopadem mogę połczyć zaraz , bo faktycznie są praktycznie o tym samym..
no i przecież każdy moze naisać jesli coś zauważy że jest nie tak, nas jest ok 60 babek, a ja sama, a nawet 2 wszystkiego nie widzą.. ;-)
więc w razie byście miały jakieś propozycje to po to jest ten temat tutaj żeby się dogadać
ps, jedni wolą wszystko w "kupie" zwięźle, a inni przejrzyście... trudno wszystkim dogodzić jednocześnie...
No to ja zglaszam oficjalny sprzeciw!
Po jakiego grzyba????????????????????????????
Tak to wchodzilam na watek i mialam z miejsca porownanie a tak bede musiala przekopywac sie przez 10tki postow zanim dotre do jakiejs wagi!!
Komu to przeszkadzało????
To ze bylo nabazgrane to inny temat i problem do rozwiazania - do nas zeby nei bazgrac a do Kam żeby przenieśc - tak to wlasnie działa.i tak trzeba bylo przekopywać wątek wagowy ,bo nabazgrane zawsze na inne tematy też było niż waga...
mi przeszkadzałoale rzuciłąm propozycję tylko,możesz się nie zgodzić ale nie krzycz tak :-/
...