reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a miałaś odpowiedzięc czy widzisz wsztskie odnośniki pod hasłem "smaki smmaczki kulinaria"
czy jest napis htpp:// ww(blabla bla)....
aaaaaaaaa buehehe linki działaja ale odstepy jakies sa duze ;] miedzy niektorymi ;]
Z tego, co się orientuję to jeszcze Kamcia karmi, Martolinka, Nunians, Kilolek. Może i jeszcze więcej jest dziewczyn.
chodziło Cleo ze kilolek TYLKO cycem karmi ;]

reklama
Chodziło mi ze sam cyc nic więcej
no tak, ale ja pytałam miesiąc temu o połączenie tych tematów,i dziewczyny powiedziąły stanowczo że chcą mieć oddzielny...
więc przecież nie zrobię tego jeśli one nie chcą, ja nie jestem tu od "rządzenia" tylko od pilnowania porządku i od strony technicznej...;-) kiedy teraz padła propozycja z Twojej strony poczekam czy dziewczyny zmieniły zdanie, a wtedy połączę temat,
a smopoczucie z listopadem mogę połczyć zaraz , bo faktycznie są praktycznie o tym samym..

no i przecież każdy moze naisać jesli coś zauważy że jest nie tak, nas jest ok 60 babek, a ja sama, a nawet 2 wszystkiego nie widzą.. ;-)
więc w razie byście miały jakieś propozycje to po to jest ten temat tutaj:tak: żeby się dogadać:tak:
ps, jedni wolą wszystko w "kupie" zwięźle, a inni przejrzyście... trudno wszystkim dogodzić jednocześnie...

Ostatnia edycja:
połączone tematy :

Listopad+ samopoczucie listopadówek = Listopad

zdrowie naszych maluszków+ waga naszych maluszków= zdrowie i waga naszych maluszków

Kam a może zróbmy najpierw sondę pt" Czy warto robić sondę nad łączeniem tematów" hihi

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry