reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

ladies- wymiatasz:-D

Jak wiecie ja jestem przeciwna takiemu wczesnemu kupowaniu , ale nie potępiam. Jakbym wiedziałą że na pewneo się uda to też z przyjemnością bym kupowała- w pierwszej ciąży było ciężko wytrzymać...a potem stałam się "panią allegro":-) My duzo kupowaliśmy używanych rzeczy bo tanio i super- polecam.:tak: Teraz jak będzie dziewuszka to nie muszę prawie nic kupowac a jak chłopczyk to czeka mnie zmiana całej garderoby:eek:

reklama
Ja byłam ostatnio w h&m'ie a tam tyle pięknych rzeczy....W środę mam wizytę i zamierzam po niej iść kupić 1sze skarpetki dla dziecka :-p
A kupić tak poza tym to muszę wszystko bo nie mam po kim odziedziczyć .. Więc liczę w przyszłości na Waszą pomoc doświadczone mamusie!

ja tez polecam kupienie bujaka/fotelika i jak wam nie szkoda kaski to z jakiejś lepszej firmy, my dostalismy bright stars, rewelacja!!! tez zabierałam małą do łązienki jak sie kąpałam :p no bo co z nią zrobic :D hehe i sobie siedziała i słuchała szumu wody :D aa co do tej firmy jeszcze, uważam ze akurat to warto kupić lepsze, nasz jest wcale nie zniszczony a teraz siedzi w nim juz trzecie dziecię i nasze maleństwo będzie czwartym które sie na nim wychowa :D

co do bujaczków się zgodzę...my mamy chicco (ogólnie nie przepadam za tą firmą, ale bujaczek mają świetny), nic nie zniszczony, czeka teraz na strychu na drugą dzidzię :-)

o tak bujaczki świetna sprawa.
My mieliśmy z fisher price- świetnie sie sprawdził.
Później go sprzedałam za super cenę bo był w idealnym stanie.

ja specjalnie nie sprzedawałam bo wiedziałam ze szybko będziemy starać sie o drugie :) ale i tak mam kilka rzeczy do wymiany
musze np. nowy podgrzewacz kupić, never z aventu :crazy:

reklama
no my mieliśmy Philipsa (nie Aventu) podgrzewacz, ale przy przeprowadzce gdzieś się zawieruszył :sorry:, no i elektroniczna niania już nie działa jak działała, może trzeba będzie tylko akumulator wymienić- zobaczymy

Do góry