reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Dziewczynom często w 10 dpo już widać lekką kreskę, ale też nie wszystkim.
Nie wiem jak bardzo dokładne są te testy domowe z krwi, ale udałabym się w poniedziałek do laoblatorium na betę, aby rozwiać wątpliwości.
Nie wiem jak bardzo dokładne są te testy domowe z krwi, ale udałabym się w poniedziałek do laoblatorium na betę, aby rozwiać wątpliwości.
Aklime
U mnie była lekka kreska, ale różnie może byćCzy uważacie ze ultraczuły test ciążowy pink 10mlu zrobiony 10 dni po owulacji 12 po stosunku jest w miare wiarygodny? Dodatkowo zrobiony test z krwi domowy babycheck 9 dni po zapłodnieniu? Oba negatywne
pannadarianna
U mnie była kreska 8dpo takze wszystko możliwe
Klaudia126
U mnie pink strumieniowy pokazał drugą kreskę 10 albo 11dpo, za to ta sama czułość i też pink, ale płytkowy był negatywny, po czasie pokazała się delikatna ledwo widoczna kreska, z tego samego moczu robione.
Lady Loka
Nie jest wiarygodny. Wiarygodny negatyw to najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Jak się tak boicie to idźcie na betę.Czy uważacie ze ultraczuły test ciążowy pink 10mlu zrobiony 10 dni po owulacji 12 po stosunku jest w miare wiarygodny? Dodatkowo zrobiony test z krwi domowy babycheck 9 dni po zapłodnieniu? Oba negatywne
Już byliśmy <0,100. Zrobione 18 dni po stosunku. Wiarygodny wynik czy według Pani za wcześnie?Nie jest wiarygodny. Wiarygodny negatyw to najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Jak się tak boicie to idźcie na betę.
Lady Loka
Ale to przeliczacie, masakra tak, wiarygodna.Już byliśmy <0,100. Zrobione 18 dni po stosunku. Wiarygodny wynik czy według Pani za wcześnie?
PS. Dziewczyna już powinna mieć okres, bo jest już ponad 2 tygodnie od tej potencjalnej owulacji, czyli bardzo prawdopodobne, że owulacja się przesunęła.
reklama
Zazuu
Ale to przeliczacie, masakra tak, wiarygodna.
PS. Dziewczyna już powinna mieć okres, bo jest już ponad 2 tygodnie od tej potencjalnej owulacji, czyli bardzo prawdopodobne, że owulacja się przesunęła.
Liczenie w dniach od stosunku to jedyne mądre liczenie jal się nie wie kiedy była owulacja więc nie wiem w czym masakra