reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy pozytywne, później negatywne.

I chcesz powiedzieć że test ci pokazał ci ze która była za 2 miesiące;) bez żartów, gratulacje ciąży, ale test autorki jest negatywny
Nie no ☺☺

Miałam podobna sytuację 2 miesiące temu. Testy w dniu spodziewanej miesiączki wyszły jakby pozytywne - widać było bladą kreskę. Już się ucieszyłam a tu następnego dnia okres. Czyli ciąży nie było albo biochemiczna, nie znam się dokładnie na tym.

Miesiąc później kolejny okres a dwa miesiące później byłam w ciąży. Czyli dwa miesiące po tej akcji udało się zajść w ciążę a nie, że dwa miesiące wcześniej testy przewidziały ciążę. Chodziło mi raczej o to, że nie ma się co nakręcać ale też nie można się co poddawać.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no ☺☺

Miałam podobna sytuację 2 miesiące temu. Testy w dniu spodziewanej miesiączki wyszły jakby pozytywne - widać było bladą kreskę. Już się ucieszyłam a tu następnego dnia okres. Czyli ciąży nie było albo biochemiczna, nie znam się dokładnie na tym.

Miesiąc później kolejny okres a dwa miesiące później byłam w ciąży. Czyli dwa miesiące po tej akcji udało się zajść w ciążę a nie, że dwa miesiące wcześniej testy przewidziały ciążę. Chodziło mi raczej o to, że nie ma się co nakręcać ale też nie można się co poddawać.
No ale napisałaś tak jakby to przepowiedziało ciążę, a na tym teście nie ma nawet cienia, woec to pewnie fabryczna , a u Ciebie tez jie wiadomo czy to nie była fabryczna ,jeśli nie robiłaś bety to nie wiesz tez czy to biochemia

No ale napisałaś tak jakby to przepowiedziało ciążę, a na tym teście nie ma nawet cienia, woec to pewnie fabryczna , a u Ciebie tez jie wiadomo czy to nie była fabryczna ,jeśli nie robiłaś bety to nie wiesz tez czy to biochemia
Faktycznie mogło to głupio zabrzmieć ale już wyjaśniłam sytuację🤗🤗

U mnie kreski były ciemniejsze, nie robiłam bety bo wiem, że okres może przyjść wcześniej lub później więc cierpliwie odczekałam kilka dni zeby mieć pewność. Nie wiem co to było, z nikim tego nie konsultowałam bo nie widzę juz sensu.

Do góry