reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten wynik testu jest pozytywny?

Witam
Okres spóźnia mi się 11 dni. W dniu planowanej miesiączki zrobilam test wyszedł negatywny - jedna krech jak nic bez cienia wątpliwości, ale okresu ani śladu. 6 dni później pojawiła mi się mała kropelka krwi na bieliźnie więc myślałam, że to może początek okresu, ale nic z tego. Aż do dziś mnie męczą bóle miesiączkowe które przychodzą i odchodzą, ale krwanienia nie ma. Zrobiłam dwa testy dziś po południu. Czy one są pozytywne? Mój umysł wariuje bo wydaje mi się, że będę miała okres a tu niby 2 kreski?😳

Załączniki

• 20230415_172900.jpg
    20230415_172900.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 1 059
reklama
Cześć, według mnie są tam kreski. Test jest pozytywny. Owulacja mogła się przesunąć, tak jak dziewczyny pisały powyżej.
Dla potwierdzenia warto wykonać badanie z krwi beta hcg. Jeżeli wyjdzie pozytywna to zaleca się powtórkę po 48h/72h w celu sprawdzenia przyrostów.

Witam
Okres spóźnia mi się 11 dni. W dniu planowanej miesiączki zrobilam test wyszedł negatywny - jedna krech jak nic bez cienia wątpliwości, ale okresu ani śladu. 6 dni później pojawiła mi się mała kropelka krwi na bieliźnie więc myślałam, że to może początek okresu, ale nic z tego. Aż do dziś mnie męczą bóle miesiączkowe które przychodzą i odchodzą, ale krwanienia nie ma. Zrobiłam dwa testy dziś po południu. Czy one są pozytywne? Mój umysł wariuje bo wydaje mi się, że będę miała okres a tu niby 2 kreski?😳
Gratulacje 🙂 śliczne kreseczki

reklama
Do góry