reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

sprawdzałam w galeri wykresów na ovu i powiem ci że nie spotkałam sie tam z taką temp. kochanie sie codziennie to jest jakieś wyjście a jakże przyjemne:-D może zrób sobie morfologie anemia też sie objawia taką temp

reklama
Właśnie jutro jestem umówiona do rodzinnego w sprawie mojej wysypki która już zeszła więc poproszę o skierowanie na komplet badań pełną morfologię, mocz i może tsh. zobaczymy co wyjdzie. a temperaturę to mam 35,81 przestawiłam cyfry ale i tak niska przeważnie miałam 35,88. mierzę codziennie o 6 rano, mam nastawiony budzik i tylko się przekręcam, mierzę i dopiero wstaję na siusiu.

Ha ja nie wstaje codziennie o 6:-D tylko mój pecherz działa jak zegarek zawsze 6- 6:15 chce mi sie siusiu a temperaturę trzeba mierzyć o stałej porze przed wstaniem wiec uznalam ze nastawie budzik na 6 mierze temperaturę robie siusiu i idę dalej spac:-D

ja dzis chciałam na ovu zaznaczyć temp i dupa....powiedziało mi że jak wpisze ta temp to mi detektor ciazy zniknie i system nie bedzie mógł ovu wyznaczyć...to pewnie dlatego że nie mierze od pocztku cyklu....no ale sie zawiodłam

Na pewno tak będzie. Ja z kolei wróciłam od lekarza, na temat wysypki cieżko było powiedzieć bo już jej nie ma za to dostałam skierowanie na ob, morfologie, crp, tsh, mocz i pasożyty. Mam nadzieje ze wyniki bedą ok

a pasożyty to względem tej wysypki tak? glista ludzka powoduje wysypke....to dobrze ze sobie badania porobisz...ja w sumie też musiałabym gina nawiedzić i chociaż morfologię sobie zrobić

reklama
Do góry