reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

No właśnie! Też mi się tak zdawało, ale robiłam wszystko zgodnie z instrukcją, żeby wynik był wiarygodny... Nic! Będziemy działać dalej! Zamówiłam kolejne testy, tym razem u bardziej znanego i już sprawdzonego przez niektóre Staraczki allegrowicza (Sklep Starania). Może właśnie w Walentynki będzie TEN dzień i będziemy mieli walentynkowego dzidziusia? Fajnie by było.... Wszystkim nam tego życzę:-)

reklama
evita na pewno testpo wyjęciu z moczu należy polożyc na czystej, poziomej powierzchni a wynik odczytac po 3-5 minutach. Wynik pozytywny jest wtedy, gdy kreska testowa jest conajmniej tak ciemna jak kontrolna. Możliwośc przegapienia słaba, mi wychodził pozytywny dwa dni pod rząd. Owulacja występuje 24- 48 godzin po pozytywnym wyniku testu.
To są ogólne założenia, warto sprawdzic jeszcze założenia producenta testów, których używasz :-) Powodzenia :-)

Zobaczymy co z tej walentynkowej dzidzi wyjdzie. Jakoś mam dziwne przeczucie, że nic:-( . Robiłam testy od 9 go 16 dnia cylku i nic mi na nich nie wychodziło. Całkiem możliwe, że położenie paska po wyciągnięciu z moczu ma jednak znaczenie. Kolejne testy za miesiąc. Teraz kupiłam u innego sprzedawcy, więc łudzę sie, że wraz z nowymi testami pojawią się nowe, bardziej sprzyjające zafasolkowaniu wyniki:tak:.

czy któraś z was może korzystała kiedykolwiek z indykatora dni płodnych -Donna , jak tak to prosze o opinię, bo zamierzam sobie sprawic taki sprzęcik, i nie wiem czy warto...........

Droga Jaguś33! Fajnie by było jakbyśmy zafasolkowały w tym samym czasie. A może już Wam się udało? Kto to wie? Czasami natura płata nam różne figle. Ten byłby bardzo miły. Z całego serca życzę Wam tego. Powodzenia!

Witajcie :-)
Przepraszam, ze jeszcze nie odniosę się do Waszych postów, ale dopiero dzisiaj weszłam na ten wątek.
Też się zastanawiałam nad tymi testami.
Przeczytałam, ze kupowałyście je przez internet, ale czy mozna w aptece?

Muszę koniecznie spróbować, bo od dwóch lat starań nic :-( O pierwsze dziecko staraliśmy się cztery lata.

Pozdrawiam Was cieplutko
Asia i Natalka (13.02.04)

asialc... oczywiście że można kupić w aptece.. ja kupowałam raz w aptece a raz na allegro..

reklama
tez muszę sie wybrać do apteki i wyprobować te testy w maju
;-);-);-);-);-). Chcemy mieć pierwszego chłopczyka i może na coś te testy sie przydadzą :-D:-p:-D

Do góry