reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

Wszystko wskazuje na owulacje Kochana :)
Twój mąż wrócił w porę :)

P.s Zaszłam w ciąże kochając się z partnerem 3 dni przed i 1 przed owulacją 🙂
Udało się za pierwszym strzałem

Wam również tego życzę :)
Mam taka nadzieje! Chociaż nie obserwuje u siebie śluzu płodnego, generalnie jakiegokolwiek, ale może taki mój urok, bo generalnie w ciągu całego cyklu ledwo fo widzę. Zdrowotnie wszystko w porządku. No nic! Dzis test ostatni i pewnie wrócę za 2 tygodnie czy przyszła @ :)

reklama
Mam taka nadzieje! Chociaż nie obserwuje u siebie śluzu płodnego, generalnie jakiegokolwiek, ale może taki mój urok, bo generalnie w ciągu całego cyklu ledwo fo widzę. Zdrowotnie wszystko w porządku. No nic! Dzis test ostatni i pewnie wrócę za 2 tygodnie czy przyszła @ :)

Oczywiście czekamy na wyniki
Proszę się odezwać a my trzymamy kciuki :)

Trzymam kciuki 🤞. Mąż miał wyczucie czasu kiedy wrócić 😁. Mam nadzieję że będą dwie kreseczki czekam na informację 😊
Dzisiaj kreska już zywa, jak zdjęciu wiec pik chyba za mną. :) do usłyszenia za 2 tyg! Dziekuje!

Załączniki

• 59F62E85-5CFB-4ACD-B6D0-7A7DCA0F4F10.jpeg
    59F62E85-5CFB-4ACD-B6D0-7A7DCA0F4F10.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
czy ta kreska kiedyś będzie blada? 😅 ja mam wrażenie ze dziś znowu ciemniejsza..

Załączniki

• 72D0271D-DFED-4FE2-96A8-45ECAA06CDD7.jpeg
    72D0271D-DFED-4FE2-96A8-45ECAA06CDD7.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 72
Tak mnie wkrecilyscie w te testy ze jutro sama je kupie 🙈 aplikacja podpowiada że owu za 3 dni ale jakoś się nie czuje na nią 🙄

reklama
Tak mnie wkrecilyscie w te testy ze jutro sama je kupie 🙈 aplikacja podpowiada że owu za 3 dni ale jakoś się nie czuje na nią 🙄
U mnie aplikacja wogole pokazuje odległy czas.. ale przez nieregularność cykli, wiem ze może apka nie mieć racji. Apka mi pokazuje owulacje za 5 dni dopiero, kiedyś ja teraz od dwóch dni mam bóle jak na @ i pojawił się śluz jak przy owu.. za dwa tygodnie matka natura zweryfikuje. Testy chyba będę robić do końca cyklu z czystej ciekawosc

Do góry