reklama
Gosiaczeek
Początkująca w BB
G
guest-1714079215
Gość
i ten też jest negatywny.Zrobilam dzis jeszcze jeden test i wyszlo cos takiego
Gosiaczeek
Początkująca w BB
frez.ja1987
Fanka BB :)
To jak Twoim zadaniem coś przebija to po co pytasz?No nw moim zdaniem cos tam przebija zaznpapczylam miejsce w ktorym po przyblizeniu widac lekko
Po raz trzeci. Zrób betę.
olka11135
No nw moim zdaniem cos tam przebija zaznpapczylam miejsce w ktorym po przyblizeniu widac lekko
A moim zdaniem nic tam nie przebija
Idź jutro na betę będziesz miała w 100% wiarygodne źródło bez domyślania się i przerabiania fotek
S
Szka
Gość
ja nie jestem niemiła, nie ma drugiej kreski a Ty zdjęcia przerabiasz. Mądre to? Nie, wyluzuj, bo filtrem kreski nie wyczarujesz. Dziewczyny piszą że nie ma drugiej kreski a Ty uparcie próbujesz sprawić żeby Ci przytaknęły.Nie musisz byc nie miala zapytac kogoś o zdanie i komentarze ja jebie daruj sobie takie komebtarze wiele osob wstawia posty podobne do mojego na innych stronach nie masz potrzeby nie odpisuj ps . Nie bylam pewna wiec zapytalam i nie chce zbednych nie milych komentarzy liczylam na pomoc a nie hejt
Agnes4312
Moderator
A tu test wykrył ciąże bliźniaczą?
reklama
Magnat
Ja osobiście też widzę to przebicie drugiej kreski. Urodziłam 4 dzieci, w ciąży byłam 6 razy. W swoim życiu wykonałam z kilkanaście testów ciążowych i powiem szczerze albo wychodził mi pozytywny albo był zawsze totalnie biały w miejscu obok kreski kontrolnej , nigdy w negatywnych nie miałam jakiś przebić kresek ani jakiś zalanych testów.No nw moim zdaniem cos tam przebija zaznpapczylam miejsce w ktorym po przyblizeniu widac lekko