reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy ciążowe

reklama
Żeby nie było - śmieję się, bo to jest całkowicie możliwe z tymi testami :D
Zobacz jaka piękna kreska była 🤦‍♀️ A czemu uważasz ze to możliwe z tymi testami? One lubią robić takie psikusy z tego co czytałam

Załączniki

• BA1A3329-2066-406F-B3E2-1864E9DB766C.jpeg
    BA1A3329-2066-406F-B3E2-1864E9DB766C.jpeg
    841,5 KB · Wyświetleń: 203
Zobacz jaka piękna kreska była 🤦‍♀️ A czemu uważasz ze to możliwe z tymi testami? One lubią robić takie psikusy z tego co czytałam

Jestem tu od pół roku i jak dla mnie to ta kreska, jasna zawsze każdemu wychodzi. No i jak ktoś jest faktycznie w ciąży to wiadomo, potem wyjdzie o beta z krwi i będzie każdego dnia ciemniejsza. A jak nie jest to cały czas jest po prostu jasna, a beta zero

Jestem tu od pół roku i jak dla mnie to ta kreska, jasna zawsze każdemu wychodzi. No i jak ktoś jest faktycznie w ciąży to wiadomo, potem wyjdzie o beta z krwi i będzie każdego dnia ciemniejsza. A jak nie jest to cały czas jest po prostu jasna, a beta zero
Tez czytałam ze ten test lubi dużo zamieszania zrobić, ciekawe czemu tak jest 🤔🤔

Jeśli masz na myśli, że zawsze na tej konkretnej firmie testów, to nie wiem, bo się nie znam.
Ale nie jest tak, że na każdym teście jest jasna kreska, bo u mnie co miesiąc biel aż bije po oczach 😄

Jeśli masz na myśli, że zawsze na tej konkretnej firmie testów, to nie wiem, bo się nie znam.
Ale nie jest tak, że na każdym teście jest jasna kreska, bo u mnie co miesiąc biel aż bije po oczach 😄
A robisz te konkretne strumieniowe facelle z rossmanna? Bo ten jest na zdjęciu i nie raz dziewczyny już pokazywały ze jest kreska a ciąży ni mo. Tak samo ten Listerine 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Nie, właśnie piszę że ja nie znam tej firmy, ja robię inne
No to my właśnie piszemy o tym konkretnym, sama sytuacja z tym płynem do płukania jamy ustnej daje dużo do myślenia.. jakiś beznadziejny jest ten producent skoro krecha porządna się robi po płynie do buzi 😅🤦‍♀️ Żeby tam jeszcze chociaż kropelka mojego moczu była nic nic jeszcze raz nic, listerine niebieski się wylał na test i po kilku minutach proszę oto jaki efekt.

Do góry