MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Przeczytaj w instrukcji testu ciążowego w jakim filtrze należy sprawdzać kreskiMam zwidy czy tam cos jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytaj w instrukcji testu ciążowego w jakim filtrze należy sprawdzać kreskiMam zwidy czy tam cos jest ?
Nie musisz byc nie miala zapytac kogoś o zdanie i komentarze ja jebie daruj sobie takie komebtarze wiele osob wstawia posty podobne do mojego na innych stronach nie masz potrzeby nie odpisuj ps . Nie bylam pewna wiec zapytalam i nie chce zbednych nie milych komentarzy liczylam na pomoc a nie hejtJa ebie, przecież nie ma drugiej kreski.
Chcesz pomocy? Proszę bardzo. Jak coś wg Ciebie jest na teście to idź na betę. I masz 100% gwarancji. Już pomija fakt, że w instrukcji testu nie ma wzmianki o tym, że wynik odczytuje się poprzez nałożenie filtra czy o tym że test trzebaby rozebrać. Ale jednym sprzętem ty robisz foto , a na innym my oglądamy... Jedna coś zobaczy, inna nie, a ty nadal nie wiesz czy jesteś w ciąży. Po drugie to, że "na innych stronach" inne dziewczyny wypisują jakieś bzdury, nie znaczy, że trzeba w nie wierzyć czy powielać. Jak ktoś napisze, że przed ciążą uchronił go sex przez skarpetkę to zaczniesz to stosować? Nie. Trzeba więc też trochę własnego rozumu używać...Nie musisz byc nie miala zapytac kogoś o zdanie i komentarze ja jebie daruj sobie takie komebtarze wiele osob wstawia posty podobne do mojego na innych stronach nie masz potrzeby nie odpisuj ps . Nie bylam pewna wiec zapytalam i nie chce zbednych nie milych komentarzy liczylam na pomoc a nie hejt
Niewazne widze ze tylko bd hejt dzieki za jakiwkolwiek radyA po co rozbierasz ten sam test? Nawet jak zaczniesz napieprzać w test młotkiem to kreska magicznie się nie pojawi.
Wyszlo takie zdj jak zrobilam.kolejne