ale zalany test to jest wina autorki, która dała za dużą probke moczu, a nie wina samego testu…Ja osobiście też widzę to przebicie drugiej kreski. Urodziłam 4 dzieci, w ciąży byłam 6 razy. W swoim życiu wykonałam z kilkanaście testów ciążowych i powiem szczerze albo wychodził mi pozytywny albo był zawsze totalnie biały w miejscu obok kreski kontrolnej , nigdy w negatywnych nie miałam jakiś przebić kresek ani jakiś zalanych testów.
reklama
Magnat
Fanka BB :)
Tak wiem, napisałam że mi się to nie przytrafiło i tyleale zalany test to jest wina autorki, która dała za dużą probke moczu, a nie wina samego testu…
dokładnie.. jak zalałam test to też była kreska - niestety nie ciążowa a testowa, która pod wpływem moczu wyszła ot tak niech koleżanka zrobi te betę i jużale zalany test to jest wina autorki, która dała za dużą probke moczu, a nie wina samego testu…
Gosiaczeek
Początkująca w BB
Jutro ide na bete rano
S
Szka
Gość
ja bym powtórzyłaDziewczyny , szwagierka twierdzi że pozytywny . Ja myślę że to kontrolna. Nie chcę się rozczarować staramy się już sporo czasu ... Co wy o tym sądzicie ?
Zobacz załącznik 1374116Zobacz załącznik 1374117
wg mnie kontrolnaDziewczyny , szwagierka twierdzi że pozytywny . Ja myślę że to kontrolna. Nie chcę się rozczarować staramy się już sporo czasu ... Co wy o tym sądzicie ?
olka11135
Dziewczyny , szwagierka twierdzi że pozytywny . Ja myślę że to kontrolna. Nie chcę się rozczarować staramy się już sporo czasu ... Co wy o tym sądzicie ?
Coś tam niby przebija, ale jakoś tak dziwnie więc możliwe że kontrolna. Więc standardowo - albo dzisiaj beta i pewność, albo powtórz za 2 dni. Powinna wtedy być już mocna i porządna
reklama
olka11135
Powtórzyłam dzisiaj. Szwagierka chyba dobrze mówi
Zobacz załącznik 1374193
Ciemniejsza, więc nie kontrolna śmiało możesz przejść na mamusie