olka11135
Fanka BB :)
Częsta przypadłość, niestety..
Niestety coś o tym wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Częsta przypadłość, niestety..
jestem przerażona, ze ludzie posiadajacy dzieci potrafia wykrzesac z siebie coś takiego, jak „objawy ciazy po wspolzyciu”.Żona zaraz po współżyciu miała objawy ciąży następnie miała napięte podbrzusze jak przed okresem myśleliśmy że napewno ciąża jednak dostała okresu mija 8 dni od okresu i nadal ma napięty brzuch tj. podbrzusze i Jakby większy bo się nie dopinają jej spodnie plus większy apetyt etc. Dziś jest 4 tydzień jakby liczyć i dwa testy do tej pory były negatywne i dzisiaj zrobiliśmy przed chwilą i jest jedna kreska jakby mniej wyrazna niż wcześniejsze w załączeniu zdjęcie oczywiście mocz miała biały jakby rozcieńczony czy to może być ciąża ???? W pierwszej ciąży z synkiem miała chyba mówiła podobnie tj. dostała okresu a potem wykryto ciążę proszę napiszcie mi co myślicie
mi też szkoda tych dzieci...Proszę o poradę bo nie wiem jak interpretować wszystkie te okoliczności
jestem przerażona, ze ludzie posiadajacy dzieci potrafia wykrzesac z siebie coś takiego, jak „objawy ciazy po wspolzyciu”.
A tak serio to ciaza urojona to przykra sprawa.
spaliście na biologi czy byliście wtedy na wagarach. Dorośli ludzie a wiedza mniejsza niż u przedszkolakaWitam
Proszę o poradę bo nie wiem jak interpretować wszystkie te okoliczności
Żona zaraz po współżyciu miała objawy ciąży następnie miała napięte podbrzusze jak przed okresem myśleliśmy że napewno ciąża jednak dostała okresu mija 8 dni od okresu i nadal ma napięty brzuch tj. podbrzusze i Jakby większy bo się nie dopinają jej spodnie plus większy apetyt etc. Dziś jest 4 tydzień jakby liczyć i dwa testy do tej pory były negatywne i dzisiaj zrobiliśmy przed chwilą i jest jedna kreska jakby mniej wyrazna niż wcześniejsze w załączeniu zdjęcie oczywiście mocz miała biały jakby rozcieńczony czy to może być ciąża ???? W pierwszej ciąży z synkiem miała chyba mówiła podobnie tj. dostała okresu a potem wykryto ciążę proszę napiszcie mi co myślicie
Czytalam na necie ze dziwczyny roznie wstawiaja zdj i ze dobra metoda jest zrobic tak i tak tylko chcialam sie upewnic bo na pierwszym zdj jak sie przybliży jakby cos przebijalo ale nie jestem pewnaA po co przerabiasz zdjęcia? Jeśli ma być ciąża to kreska będzie wyraźnie widoczna.
Ja bym wolała zobaczyć zdjęcie w innym filtrze, ten mi coś nie pasujeA po co przerabiasz zdjęcia? Jeśli ma być ciąża to kreska będzie wyraźnie widoczna.
Masz zwidy, w negatywie to równie dobrze może być kreska testowa.Mam zwidy czy tam cos jest ?