reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Cześć dziewczyny ! Od półtorej roku około przyjmuję tabletki antykoncepcyjne Madinette ,w listopadzie byliśmy na wyjeździe z partnerem i pominęłam dwie tabletki a uprawialiśmy seks bez prezerwatywy w tamtym czasie. Po 3 tygodniach wykonałam test ciążowy testeo płytkowy zakupiony przez allegro ,taki sam test wykonałam po około tygodniu od poprzedniego,oba negatywne. Dostałam również wcześniejszego krwawienia z odstawienia ,podejrzewam że od braku 7 dniowej przerwy miesiąc wcześniej ,zaraz po tym krwawieniu wystąpiło to prawidłowe krwawienie z odstawienia.Na początku stycznia wykonałam dodatkowo dwa testy pink płytkowe kupione też przez allegro,te super czułe ,oba również negatywne. Właśnie jestem podczas krwawienia z odstawienia ,co prawdopodobnie eliminuje zupełnie możliwość ciąży jednak brzuch mi się zaokrąglił i co chwilę latam do toalety jak szalona. Nie zrozumcie mnie źle nie boje się ciąży i nie jestem też nastolatka żeby panikować nadmiernie. Mamy już jednego dzidziusia jednak przechodziłam ciężka depresję przez co chodzę dalej do lekarza i nie chciałabym jak narazie ponownie być w ciąży. Czy możliwe że przez krwawienie z odstawienia dzieją się takie dziwne rzeczy jak te wizyty w toalecie co godzinę albo wzdęty brzuch ? Wykonałam na dobitkę test cyfrowy digital z apteki internetowej dr.max który też wyszedł negatywnie więc tłumaczę sobie że to nie ciąża bo nie ma jednak powodów żeby tak myśleć ale cały czas się czuje dziwnie i chyba sobie wmawiam,może któraś z was też tak miała ? Bo przecież tyle testów ciążowych czy z internetu czy nie nie mogły się mylić wszystkie 😅

reklama
Tak, byłabyś jedną na miliard, ktorej brzuch rośnie tak wcześnie 🙈
Nie jesteś w ciąży, testy są wiarygodne.

Do góry