G
gość2.14
Gość
Chciał jej POKAZAĆRaz na 2 sec jej wlozyl bez prezerwatywy co wczesniej uprawiali seks I to nazywasz gwaltem ? Widze ze tu same madrosci wychodza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciał jej POKAZAĆRaz na 2 sec jej wlozyl bez prezerwatywy co wczesniej uprawiali seks I to nazywasz gwaltem ? Widze ze tu same madrosci wychodza
No ale gdzie wmawiac dziewczynie gwalt . Ktos przeczyta jedna wypowiedz I wielkie madrosci pisze ,no prosze cieChciał jej POKAZAĆ
A ja pisze konretnie o jej sytuacji I calym tym watku . Nie musisz mi pisac jak wyglada gwalt bo.dobrze o tym wiem . Ale w tej sytaucji nie widze . Jakos nie pisala ze ja trzymal itd ja podejrzewalam ze pewnie nawet byly smiechy podczas caleh sytuacji ,patrzac na wypowiedzi tej dziewczyny .I nie piszę tu konkretnie odnośnie tej dziewczyny, pisze ogólnie. Nie uczcie swoich córek, że nie mają prawa zaprotestować, jeśli zgodziły się rozebrać/dać pocałować/usiadły na łóżku/weszły do jego auta itd. To, że się zgodziły w pewnym momencie, nie oznacza, że nie mają prawa zaprotestować później. Mają prawo. Mogą w każdej chwili powiedzieć nie i partner ma obowiązek to uszanować i się wycofać, nie może kontynuować wbrew ich woli. A jeśli kontynuuje mimo ich wyraźnego sprzeciwu, jest to gwałt.
Jeżeli bez jej zgody włożył penisa bez gumki to owszem można to podciągnąć pod gwałt.Nie podsuwaj jej takich glupot . Babo czytalas caly watek ? Czy ostatnie 3 jej wypowiedzi ? Z wlasnej woli poszla z chlopem do lozka wiec jaki gwalt ?
Czyli masz faceta gwałciciela. Ekstra. Świetny materiał na ojca.No raz bez moje zgody to zrobił
Każda czynność seksualna bez zgody drugiej osoby jest nadużyciem. Czy to pełny stosunek z wytryskiem czy włożenie rąk w majtki czy włożenie penisa "tylko raz".Raz na 2 sec jej wlozyl bez prezerwatywy co wczesniej uprawiali seks I to nazywasz gwaltem ? Widze ze tu same madrosci wychodza
Ja miałam na celu wyedukowanie tej dziewczyny. Aby wiedziała na przyszłość, że nie musi się zgadzać na coś takiego. Bo niestety nie dla każdej dziewczyny to oczywiste... Dużo dziewczyn młodych uważa, że jak się zgodziły wczesniej, to już muszą zacisnąć zęby. No nie muszą. I warto o tym mówić.Dla mnie to paranoja , az sie boje co autorka tym razem wam odpisze .. ja sie wypisuje z tego watku bo to nie na moje nerwy