Mam nadzieję że w moim przypadku będzie tak samo że pokaże drugi raz dwie kreski. A Tobie życzę wszystkiego dobrego i Gratulacje!To jest moj pierwszy test który pokazał mi obecną ciaze, rozebrałam go bo się zalal czyli pod tym okienkiem gdzie powinny być widoczne kreski był mocz, a mimo wszystko pokazał ciaze, ale też nie wierzyłam bo przecież zalany, nie wytrzymałam i kupiłam drugi w rosmanie i również pokazał druga kreske
reklama
Maris01
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszać, daj znać jak sie sytuacja rozwiązałaMam nadzieję że w moim przypadku będzie tak samo że pokaże drugi raz dwie kreski. A Tobie życzę wszystkiego dobrego i Gratulacje!
Jasne odezwę się jak już wszytko będę wiedziałaNie dziękuję żeby nie zapeszać, daj znać jak sie sytuacja rozwiązała
gooskaw
Okej dzięki wielkie mam nadzieję że wyjdzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki za dobre wiadomosci, jakichkolwiek oczekujesz ;-))
bleucoco
Ten test jest wadliwyHej mam pytanko mam druga kreskę dość nie widoczna i w innym miejscu niż powinna być dołączam zdjęcie może ktoś też tak miał i czy to aby ciaza xzy wprowadzenie w błąd,?
hemoglobina
Moderator
Ale jak? Że zepsuty test?Zrobiłam kolejny test i wyszedł negatywny nie wiem czy iść na te badania z bety może już sobie odpuszczę... czy któraś z was też tak miała?
Jeden test załączyłam powyżej gdzie druga kreska była dalej niż powinna być i mało widoczna dziś zrobiłam kolejny i wyszedł negatywny nawet po długim czasie nie pojawiła się druga kreska być może nie jestem w ciąży ale czy jest sens iść na betę skoro drugi test wyszedł negatywnyAle jak? Że zepsuty test?
Maris01
Testy zrobiłaś takiej samej czułości?Jeden test załączyłam powyżej gdzie druga kreska była dalej niż powinna być i mało widoczna dziś zrobiłam kolejny i wyszedł negatywny nawet po długim czasie nie pojawiła się druga kreska być może nie jestem w ciąży ale czy jest sens iść na betę skoro drugi test
reklama
Lady Loka
Moim zdaniem nie ma sensu. Test jest negatywny, tamten był wadliwy. Czekaj na miesiączkę.Jeden test załączyłam powyżej gdzie druga kreska była dalej niż powinna być i mało widoczna dziś zrobiłam kolejny i wyszedł negatywny nawet po długim czasie nie pojawiła się druga kreska być może nie jestem w ciąży ale czy jest sens iść na betę skoro drugi test wyszedł negatywny