reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Hejka dziewczyny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny
nie, test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki i w zdecydowanej większości przypadków już wtedy wychodzi pozytywny bez większych wątpliwości, warto jednak wybierać testy o czułości 10

reklama
Hejka dziewczyny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny

Ja bym zrobila bete z krwi. Kreski pod swiatlo to nie jest pozytywny test ciazowy. Kreska musi sie choc triche wybarwic na rozowo/czerwono i musi byc widoczna golym okiem, aby uznac test za pozytywny

Hej dziewczyny powiedzcie mi czy widzicie tu kreskę, taki cień cienie. Czy mi wzrok szwankuje i chce coś widzieć . Jutro powinnam dostać @ więc rano zrobię drugi. Ale ten mi tak spokoju nie daje ☺️

Załączniki

• IMG_3140.jpeg
    IMG_3140.jpeg
    992 KB · Wyświetleń: 165
  • IMG_3137.jpeg
    IMG_3137.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 170
  • IMG_3134.jpeg
    IMG_3134.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 185
reklama
reklama