reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
Zrobiłam sobie wczoraj dokładnie to samo. Mimo, że mam za sobą wiele przeżyć w tym ivf i kilka poronień, to jednak kiedy wracasz do starań o ciążę mózg staraczki odpala się na nowo i tym sposobem zrobiłam 3 testy i na każdym z nich inny wynik. Z rana 6:40 gdzie o 4 byłam w toalecie - jaśniutka wręcz niewidoczna kreska, o 17 tak po kilku dobrych godzinach- bez toalety nie mam na myśli godziny odczytanie wyniku turbo kreska i stwierdziłam, że o 19 powtórzę i biało. Więc.. mam zleconą betę na 28.06 i jeśli nie dostanę miesiączki po prostu się zbadam, bo testy robią wodę z mózgu.
Powodzenia oby się udało ja też staram się już dłuższy czas

Hejka dziewczyny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny

Hejka dziewczyny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny
jeśli masz dostęp to zrób badanie z krwi beta hcg a rozwieje wszelkie wątpliwości ☺️

reklama
Do góry