Test na którym bardziej widać kreske był robiony po pracy jakoś o 15 a drugi następnego dnia rano i kreska jest dużo bardziej blada@darcia22 a oba testy robilas z porannego moczu? tak czy siak tylko beta prawdę powie ja miałam ciemniejsze kreski a i tak poszłam żeby wiedzieć na czym stoję
reklama
Wybiorę siw na betę ale dopiero w sobotęale i tak polecam zrobić betę z krwi tak jak dziewczyny piszą. Bo nawet jakbyś poszła do ginekologa to oni nie uznają płytkowych i wysłałby cie na badanie wynik nie raz masz już tego samego dnia jak pójdziesz rano pobrać
U nas laboratorium do 15 pójdę sobie w sobotęBeta kosztuje 30 zł, więc mniej niz te wszystkie testy a masz pewność i możesz iść jeszcze dzisiaj i jutro nasz wynik.
Wybiorę się w sobotę na beteNikt Ci jednoznacznie nie odpowie, bo może wczorajszy test był wadliwy, może dzisiejszy, a może nawet ciąża biochemiczna. Jedyną pewność może dać Ci beta i porównanie przyrostu
Powodzenia oby się udało ja też staram się już dłuższy czasZrobiłam sobie wczoraj dokładnie to samo. Mimo, że mam za sobą wiele przeżyć w tym ivf i kilka poronień, to jednak kiedy wracasz do starań o ciążę mózg staraczki odpala się na nowo i tym sposobem zrobiłam 3 testy i na każdym z nich inny wynik. Z rana 6:40 gdzie o 4 byłam w toalecie - jaśniutka wręcz niewidoczna kreska, o 17 tak po kilku dobrych godzinach- bez toalety nie mam na myśli godziny odczytanie wyniku turbo kreska i stwierdziłam, że o 19 powtórzę i biało. Więc.. mam zleconą betę na 28.06 i jeśli nie dostanę miesiączki po prostu się zbadam, bo testy robią wodę z mózgu.
piorko_w_gorze
Początkująca w BB
U mnie brak ciąży. To 2 cykl stymulowany po 2 letniej przerwie od ivf i poronienia. Czekam na kolejny.Powodzenia oby się udało ja też staram się już dłuższy czas
Hejka dziewczyny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny
U mnie sprawa wyglada tak robiłam test ciążowy 19 czerwca i tylko pod światło była widoczna druga kreska następnie robiłam 20 czerwca tez kreska widoczna pod światło pierwszy robiłam płytkowy a ten drugi robiłam strumieniowy wczoraj 25 czerwca powinnam dostać okres i się nie pojawił zamiast tego dużo białego śluzu konsystencją przypomina krem co o tym myślicie czytałam ze powinno odczekać się 7 dni od planowanego dnia początku miesiączki żeby test wyszedł pozytywny
Aleksandra893
Fanka BB :)
jeśli masz dostęp to zrób badanie z krwi beta hcg a rozwieje wszelkie wątpliwościHejka dziewczyny
reklama
Poczekam do niedzieli i zobaczymyjeśli masz dostęp to zrób badanie z krwi beta hcg a rozwieje wszelkie wątpliwości