reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

reklama
Dokładnie, też o tym słyszałam że takie bóle.moga być w ciazy.

Ja też się stresuje tym wynikiem..
ja własnie nie pameitam jak to było przy synku hahah czy mnie coś bolało przed hihi |:|P skleroza :p ale ja np miałam taki objaw nawet na poczatku neiwiedzialam ze to ma związek z ciążą :) miałam w dniu okresu biegunke :D także czekam do soboty jak na komuni dostane biewgunke to juz bede wiedziała co grane hahaha :D

ja własnie nie pameitam jak to było przy synku hahah czy mnie coś bolało przed hihi |:|P skleroza :p ale ja np miałam taki objaw nawet na poczatku neiwiedzialam ze to ma związek z ciążą :) miałam w dniu okresu biegunke :D także czekam do soboty jak na komuni dostane biewgunke to juz bede wiedziała co grane hahaha :D
Hehe :-) czekam na wieści ❤️

Jadę właśnie z pobrania krwi. Pani w laboratorium bardzo mnie zdołowala, powiedziałaś że malutko że wynik wyszedł wtedy bardzo niski, chodziło jej o to 5,79, i że z tego co ona wie od razu wychodzą bardzo wysokie wyniki.... Także na pewno nic z tego.😭😔

reklama
Hej dziewczyny. Okres mam miec 1.09. dziś zauważyłam, że mam w środku brązowo - beżowo podbarwiony śluz. Zobaczcie czy widzicie coś na tym tescie. Pojawiło się od razu po 2 minutach. Ciężko uchwycić.🤔🤔
Powtórz po paru dniach stężenie hcg będzie większe wiec powinna być kreska bardziej widoczna noi rano oczywiście 😊

Do góry