Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I beta spadła 2.72.
Czyli najprawdopodobniej biochemiczna
Bardzo mi przykro
Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I beta spadła 2.72.
Nie każdej wyjdzie test w dniu terminu miesiączki a w ciąży będzie. Do tego są kobiety które koniecznie muszą zażywać w ciąży progesteron i za nim go odstawia muszą być pewne że w tej ciąży nie są. Więc akurat w takich sytuacjach choć raz zbadanie bety jest konieczne.[emoji4]Dlatego nigdy nie robiłam bety. Wystarczy zrobić test w dniu spodziewane miesiączki i jak wyjdzie cień powtórzyć za kilka dni i mamy jasność. Po co się katować beta i nadzieja
najgorsze włąsnei chyba jak sa nieregularne ;/ bo neiwiadomo kiedy trafic w ten dzien ale nic sie nie martw głowa do góry ja żeby miec moje upragnione pierwsze dzieciątko z męzem staraliśmy się praktycznie 2 lata poprostu jak ma byc to bedzie ja bedąc w ciąży nawet się nie spodzieałam wtedy tego ale nie powiem bo radośc była mega chociaż też z nową nowinką czekałam do 3 miesiąca zeby się nic nie wydarzyło bo roznie bywa. Głowa do góry bedzie dobrzeJa mam nieregularne cykle, nie wiedziałam kiedy ma być @.
Jedynie pocieszający jest fakt że w ogóle miałam owulację. To jest jakaś szansa że w końcu się uda..
Kochana tak mi przykro trzymam kciuki za następny cyklHej kochane i po takiej ciąży biochemicznej jak odstawie luteinę to.chyba samo krwawienie przyjdzie i nie musi być łyżeczkowania?
Przykro mi....I beta spadła 2.72.